FOTBAL  »  LIGA 1  »  DINAMO

Dinamo şi-a pierdut vocea războinică » Cine îi va lua locul lui Cristi Bobar

Articol de - Publicat marti, 06 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 06 ianuarie 2015 13:47

Directorul sportiv al lui Dinamo, Cristi Bobar, şi-a reziliat astăzi contractul cu formaţia din "Ştefan cel Mare".

De atribuţiunile sale se va ocupa Ionel Dănciulescu, care e la al treilea post în acest sezon, după cel de director general şi antrenor interimar.

"Îi mulţumesc domnului Ionuţ Negoiţă pentru şansa pe care mi-a oferit-o în carieră, să ocup la 29 ani o funcţie importantă la unul dintre cele mai mari cluburi din România. Au fost aproape doi ani în Ştefan cel Mare în care am încercat, împreună cu toţi reprezentanţii clubului, să facem performanţă.

Nu voi uita în viaţa mea coregrafiile spectaculoase realizate de Peluza Cătălin Hîldan la derby-uri. Suporterii dinamovişti sînt extraordinari.

Am rămas în relaţii foarte bune cu conducerea clubului, cu jucătorii la care ţin foarte mult şi cred că proiectul început la Dinamo va reuşi în curând! Mulţumesc, Dinamo!”, a fost mesajul lui Bobar postat pe site-ul oficial al lui Dinamo.

Playtech: BOMBĂ! Pensia alimentară uriașă pe care Reghecampf o plătea fiului său. Halucinant ce sumă dădea lunar


Comentarii (25)
fangigi
fangigi  •  06 Ianuarie 2015, 22:04
Postat de zecs93 pe 06 Ianuarie 2015, 15:21

era doar gura si de asta, mai avea un pic si il intrecea pe MeMelusha in declaratii, sper sa se oficializeze mai repede venirea lui Stanciu,Teja si a jucatorilor din presa precum: Feussi,Marc,Mustivar,M.Niculae,etc

Ramane de vazut asta...

reddm
reddm  •  06 Ianuarie 2015, 21:33

Una dintre cele mai intelegente decizii luate in ultima vreme la echipa, ELIMINAREA CANCERULUI STELIST, CRISTI BOBAR, du-te inapoi la echipa ta fara nume!!!!

titiduru22
titiduru22  •  06 Ianuarie 2015, 21:12
Postat de mariuss72 pe 06 Ianuarie 2015, 15:12

Ne intereseaza o voce profesionista, nu una razboinica...nu avem nevoie de un mimi isteric.

Da Danciulescu crapa de profesionalism, limba de lemn si forcepsul cu care trebuie sa-i scoti cuvintele din gura cam asta este noul dom director sportiv.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează