FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo și-a prezentat oficial noile achiziții » Mezague i-a luat deja frica lui Gnohere + Subotic compară Liga 1 cu campionatul Spaniei

Teddy Mezague FOTO: fcdinamo.ro
Teddy Mezague FOTO: fcdinamo.ro

Articol de GSP - Publicat joi, 13 septembrie 2018 18:14

Dinamo și-a prezentat azi oficial noile transferuri, atacantul elvețian Danijel Subotic (29 de ani) și fundașul francez Teddy Mezague (28 de ani), cei doi oferind primele declarații în postura de jucători ai "câinilor".

"Mă simt bine, am fost primit bine, primele senzații sunt excelente. Nu sunt încă pregătit să joc, nu am avut o pregătire cum trebuie în vară, dar sper că voi fi apt cât mai repede. Am vorbit cu Mircea Rednic despre țară și despre fotbal, mi-a spus că lucrurile sunt diferite față de Belgia.

Îl știu pe Harlem Gnohere, e un atacant alături de care am jucat în Belgia. Am și văzut câteva meciuri cu el aici. Va fi un mare duel cu el, știu că a fost la Dinamo și apoi a ajuns la FCSB, marea rivală", a spus fundașul francez Teddy Mezague, la conferința de presă de azi. 

"La nivel de tehnică, e ca în Spania"

Atacantul Danijel Subotic e ferm convins că va avea un randament bun sub comanda lui Florin Bratu și compară campionatul României cu cel din Spania. 

"Au fost multe probleme în campionatul românesc. Multe echipe care erau când jucam eu acum sunt în liga a 3-a sau a 4-a. Dar fotbalul românesc nu e slab deloc. La nivel de tehnică, e precum campionatul Spaniei.

Și Mister și Danciu au fost doi mari atacanți. Nu am cum să nu joc bine când sunt condus de ei doi", a spus și atacantul elvețian, cel care a mai jucat de-a lungul carierei în România, la Universitatea Craiova și ASA Târgu Mureș.

Vezi și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (19)
markksson
markksson  •  14 Septembrie 2018, 06:18

Mezague e de fapt ... Chris Rock deghizat, da' nu prea bine (http://thechicagocitizen.com/news/2015/oct/30/chris-rock-host-abcs-oscar-broadcast-next-year/.

lapusneanul
lapusneanul  •  13 Septembrie 2018, 20:30

fundasul francez a declarat ca va fi un mare duel cu bizonul iar jurnalistul impacheteaza peste si ne spune ca deja ia luat frica:)....avem peste proaspat...:)

roadghost
roadghost  •  13 Septembrie 2018, 19:56

Bineinteles ca ii e frica lui Mezague, ca oricarui barbat normal...nimeni nu vrea sa ia continuu Zythromax si sa nu poa' sa bea o bere

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close