FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo și-a luat și atacant » A treia achiziție din Liga 1 în ultimele 24 de ore: „Pot juca vineri”

Vlad Morar, în duel cu Andrei Burcă // FOTO: Imago
Vlad Morar, în duel cu Andrei Burcă // FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 16 februarie 2022 11:27 / Actualizat miercuri, 16 februarie 2022 11:44

Dinamo continuă să profite de plecările de la Gaz Metan și l-a adus și pe atacantul Vlad Morar (28 de ani), pe care l-a contactat de luni, după cum a anunțat Gazeta Sporturilor. Noii oameni ai „câinilor” pot debuta în alb-roșu chiar împotriva fostei lor echipe.

Formația alb-roșie continuă transferurile și aduce al treilea jucător de la Gaz Metan. După Gabriel Moura și Răzvan Grădinaru, Dinamo s-a înțeles și cu Vlad Morar.

Altă veste teribilă pentru Gaz Metan: risc major ca ardelenii să fie penalizați cu 6 puncte!
GAZ METAN
Altă veste teribilă pentru Gaz Metan: risc major ca ardelenii să fie penalizați cu 6 puncte!

Iuliu Mureșan: „Grădinaru, Morar și Moura pot juca vineri pentru Dinamo”

Iuliu Mureșan a dat detalii în această dimineață despre situația transferurilor de la Dinamo, anunțând un acord cu Vlad Morar, devenit liber de contract.

„I-am transferat pe pe Morar, Grădinaru și Moura. Mâine îi putem legitima. Grădinaru zice că vrea să joace. Participă deja la antrenament. E pregătit. Depinde de antrenor. Să vedem ce spun și ceilalți. Bănuiesc că vor zice la fel.  În cazul lui Irobiso, așteptăm să devină liber. 

Cei trei au avantajul că au jucat în ultima etapă și că îi cunoaștem. Pot, teoretic, să joace și vineri contra Mediașului. Rămâne de văzut la antrenamente cât de pregătiți sunt”, a spus Iuliu Mureșan, administratorul special al lui Dinamo, la ProX.

Dinamo și-a găsit atacant: a semnat Vlad Morar

Atacantul de 28 de ani, care a mai fost dorit de Rapid și Farul, a semnat un contract valabil până la finalul sezonului. Moura și Grădinaru vor juca la Dinamo timp de un an și jumătate, cu condiția ca echipa să nu retrogradeze. Aceștia sunt gata să debuteze în tricoul alb-roșu vineri, chiar împotriva fostei formații.

  • Vlad Morar are 3 goluri în 19 meciuri în Liga 1. A mai jucat la U Cluj, Petrolu, Beitar Jerusalim, Rapid, ASA Tg. Mureș, Viitorul, Panetolikos, FC Voluntari și UTA

350.000 de euroe cota lui Vlad Morar, potrivit transfermarkt

VIDEO Topul celor mai severe eșecuri suferite de Dinamo în istorie

Citește și:

Victor Becali nu are milă de Dinamo: „Să se ducă în «B»! Trece unul prin tramvai, ei îl iau jucător...”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
creeperno115
creeperno115  •  16 Februarie 2022, 22:38

S-a scos meciul de la pariuri, n-o sa vezi asemenea surpriza

694663087795468
Cojo Ioan  •  16 Februarie 2022, 21:45

stati linistiti ca s-au mai intamplat minuni,Becali a cumparat Urziceniul si i-au dat cu terenul in cap ,sa nu le dea Gazul o batalie ca la Plevna cu marile transferuri pe teren!

ironicc
ironicc  •  16 Februarie 2022, 20:05

cum au reusit insolventii sa pacaleasca pe jucatorii de la gaz e un mare mister.....se poate spune ca e adevata vorba din lac in put! ce promisiuni au putut sa le faca din moment ce si codasii *** cum sa alegi sa semnezi cu un club care mai e in liga1 doar ca reprezinta *** ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează