FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Cum încearcă Dinamo să rezolve problema interdicției la transferuri: „Vom merge la FIFA și vom face asta”

Articol de , - Publicat miercuri, 21 iunie 2023 12:03 / Actualizat miercuri, 21 iunie 2023 12:52

Acționarii lui Dinamo încearcă să obțină ridicarea interdicției la transferuri până la reluarea campionatului pentru ca Ovidiu Burcă să-și poată consolida lotul.

Prezent la conferința de presă în care s-a anunțat parteneriatul cu platforma BlinkSeed, președintele celor de la Dinamo, Andrei Nicolescu, a explicat ce va face pentru a li se permite să realizeze transferuri.

Incredibil: FCU Craiova a anunțat despărțirea de Joao Janeiro, abia venit la echipă. Cerință clară pentru noul antrenor
FCU CRAIOVA
Incredibil: FCU Craiova a anunțat despărțirea de Joao Janeiro, abia venit la echipă. Cerință clară pentru noul antrenor

VIDEO. Andrei Nicolescu: „E cea mai corectă procedură”

Cred că cel mai firesc e să aplicăm procedura pentru revocarea interdicției în fața FIFA. E procedura cea mai corectă. Aceste sume datorate provin dinaintea intrării în insolvență, deci ele ar fi trebuit să fie la masa credală. Am ajuns în situația atipică în care anumite sume să fie impuse spre plată clubului și să primească interdicție la transferuri, deși clubul nu putea primi o sancțiune suplimentară. Acele sume nu au fost la masa credală”, a spus Andrei Nicolescu.

Imediat, Ovidiu Burcă a intervenit și a explicat că are încredere în deciziile pe care le vor lua Andrei Nicolescu și Eugen Voicu privind acest aspect.

„Avem un timeline stabilit cu privire la interdicția la transferuri, dincolo de ce îmi doresc eu, dar nu pot să nu țin cont de felul în care acești oameni au venit la club, în ce situație disperată era clubul. Mie acești oameni mi-au livrat toată liniștea de care am avut nevoie. 

Aș fi absurd să le cer ceva. Sigur, mi-aș dori să pot face transferuri, dar trebuie să înțeleg clubul. Cel mai important lucru de însănătoșirea clubului. Răbdarea e ceva foarte limitat la club, sigur, dar sper că vom avea timp să ne conturăm un lot cu care să facem ceva bun în Liga 1”, a spus Ovidiu Burcă.

Citește și alte știri:

„E o eroare” » Șefii lui Dinamo, despre gafa cu e-mail-ul: „Suntem oameni, mai greșim”

„Sunt curios, ce zice Gică acum despre Ianis Hagi?!”. O legendă iese la atac: „L-ați văzut pe Mbappe al nostru?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
istet10
istet10  •  21 Iunie 2023, 21:24
Postat de Andrei111948 pe 21 Iunie 2023, 14:55

Puiu,dacă ești prea prost sa înțelegi niște proceduri,mai bine nu comentezi,înapoi la coliba din care ai venit,da scumpu’?????

Esti extrem de priceput la proceduri tu. Evident ca nici nu le trece prin cap sa plateasca banii datorati. Este culmea nesimtirii acest club. Iar asta o sa afecteze tot fotbalul romanesc si asa amarat.

Andrei111948
Andrei111948  •  21 Iunie 2023, 14:55
Postat de Haha1989 pe 21 Iunie 2023, 13:08

Și diferența dintre vechiul și noul plan cum rămâne? Mereu vreți sa triști, sa fraieriți, sper ca aia sa fie mai înțelepți și sa nu va permită continuarea măgariei.

Puiu,dacă ești prea prost sa înțelegi niște proceduri,mai bine nu comentezi,înapoi la coliba din care ai venit,da scumpu’?????

zetanu
zetanu  •  21 Iunie 2023, 13:28

Va da FIFA jet direct. Credeti ca la aia e ca la noi la tribunal? Dati banii, teparilor!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează