FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO ÎN „B”

VIDEO + FOTO Momente delicate filmate de reporterul GSP pe stadion » Un dinamovist și-a strigat durerea în fața jandarmilor: „Tu nu o să poți să-nțelegi niciodată! Nu plec de aici”

Un fan dinamovist a refuzat să părăsească arena din Ștefan cel Mare: „A murit o parte din mine, eu nu pot să plec de aici”. +13   FOTO
Un fan dinamovist a refuzat să părăsească arena din Ștefan cel Mare: „A murit o parte din mine, eu nu pot să plec de aici”.

Articol de , - Publicat luni, 30 mai 2022 00:05 / Actualizat luni, 30 mai 2022 00:14

Dinamo a retrogradat în liga secundă pentru prima dată de la înființare, pierzând barajul cu Universitatea Cluj (1-1 astăzi, 0-2 în tur). Un suporter dinamovist a refuzat să părăsească arena din Ștefan cel Mare: „A murit o parte din mine, eu nu pot să plec de aici”.

Cel mai negru coșmar al dinamoviștilor a devenit realitate. Formația din Ștefan cel Mare a retrogradat pentru prima dată în 74 de ani, iar unul dintre suporteri și-a strigat durerea pe stadion, într-un dialog cu jandarmii.

Ultrașii Stelei au așteptat retrogradarea lui Dinamo și au împânzit Bucureștiul cu același mesaj, la miezul nopții!
DINAMO ÎN „B”
Ultrașii Stelei au așteptat retrogradarea lui Dinamo și au împânzit Bucureștiul cu același mesaj, la miezul nopții!

VIDEO Fan devastat de retrogradarea lui Dinamo: „Voi nu înțelegeți ce simt”

Unul dintre suporterii prezenți în „Tribuna 2” la meciul cu Universitatea Cluj a rămas neclintit zeci de minute. S-a prins de gardurile de protecție și a refuzat să părăsească stadionul. Jandarmii și-au făcut apariția în zonă, dar au înțeles durerea tânărului și au încercat să poarte un dialog.

Plângând în hohete, fanul dinamovist le-a strigat jandarmilor: „Lăsați-mă, nu știți prin ce trecem noi! M-am certat cu mama, m-am certat cu nevasta. Voi știți decât să ne bateți și să ne dați amenzi. Nu vreau să plec de aici! 

Și-au bătut joc de mine. Tu nu știi ce înseamnă! Vreți să dați amenzi și să ne bateți. Nu sunt disperat! A murit o parte din mine azi! Tu nu o să poți să-nțelegi niciodată! Ia buletinul și dă-mi amendă cât vrei tu, dar lasă-mă în pace”.

+19 FOTO

VIDEO Fanii lui Dinamo, atmosfera incendiară la barajul cu U Cluj

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Condiția pusă de Uhrin Jr. pentru a continua la Dinamo » NU are legătură cu retrogradarea!

O legendă de la Dinamo se teme de reacția fanilor la returul cu U Cluj: „Nu știu câtă răbdare vor avea”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (57)
emilian_din_iasi
emilian_din_iasi  •  27 Iunie 2022, 08:30
Postat de concret pe 30 Mai 2022, 01:56

Macar ei stiu cu cine tin, dar tu moldovene, cand veneau bercenarii lui Becali in Iasi te dadeai, fcsb-ist. In rest, esti mare fan Iasi. Vai de capul vostru de t0l0maci care va bucurati de raul altora.

ma confunzi, eu nu am treaba cu nicio echipa in afara de POLI IASI !!! tineam candva ...prin 83-84 cu adevarata Universitatea Craiova...candva...dar acum pt mine nu exista decat POLI IASI !!!

Dumnezeu_Atotputernic_77
Dumnezeu_Atotputernic_77  •  02 Iunie 2022, 02:31

Borcea Cristian şi Patrick, Badea Nicolae, Neţoiu Gheorghe, Lucescu Mircea şi Răzvan, Ţiriac Ion, Dinu Cornel, Cohn Vladimir, Dragomir Dumitru, Pandele Florentin, Bălănescu Bogdan etc?!? Vedeţi că ... VI(N)U!!!

forumeer
forumeer  •  30 Mai 2022, 15:43
Postat de popescudzn pe 30 Mai 2022, 00:44

Talpanistii, nu stelistii

Stelistii, gigist prost :))! Mai iesi din casa, pazniculeeee!

Vezi toate comentariile (57)
Comentează