FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ

EXCLUSIV Miză uriașă pentru returul Dinamo - U Cluj: salarii mai mari și un investitor de calibru

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat miercuri, 25 mai 2022 08:54 / Actualizat miercuri, 25 mai 2022 10:48

După 2-0 în tur, U Cluj joacă pe o primă de promovare dublă față de Dinamo, iar jucătorii au fost înștiințați că vor avea salarii mai mari și echipa un investitor de calibru dacă readuc clubul în Liga 1 după 7 ani.

U Cluj dispută returul de duminică, de la ora 21:00, din „Ștefan cel Mare”, de la 2-0 pentru ardeleni, după golurile lui Remacle și Boiciuc. 

„Șepcile roșii” nu joacă doar pentru orgoliul lor și al suporterilor - aproximativ 1.000 de ultrași vor fi în tribune -, ci și pentru o primă uriașă și pentru viitorul clubului.

Veste proastă primită de Dinamo înainte de meciul cu U Cluj » Detaliul care le poate da planul peste cap
DINAMO - U CLUJ
Veste proastă primită de Dinamo înainte de meciul cu U Cluj » Detaliul care le poate da planul peste cap

După vizitele fanilor săptămâna trecută la antrenamente, unii încurajându-i, alții apostrofându-i pe elevii lui Lincar, fotbaliștii lui U au fost înștiințați și de faptul că vor evolua pe o primă totală de 150.000 de euro, dintre care 100.000 de euro sunt din partea unui om de afaceri local, care a dorit să-și păstreze anonimatul în fața echipei.

Mai mult, oficialii clubului le-au transmis jucătorilor și alte vești bune, conform surselor GSP.

„De obicei, după ce promovezi, se schimbă lotul, se aduc alți jucători, dar clubul a transmis că se bazează tot pe noi în Liga 1.

Ba, mai mult, vor fi salarii mai bune, nu s-ar trăi doar din drepturile TV. Cel puțin un investitor foarte puternic din Cluj va veni alături de echipă în cazul promovării. 

Ni s-a transmis că U Cluj va avea un buget consistent dacă formația ajunge în «A», aceasta este condiția ca să vină cel puțin un om cu mulți bani”, au mărturisit jucătorii.

75.000 de euroeste bonusul pe care elevii lui Uhrin îl vor încasa, dacă evită retrogradarea, o treime din sumă fiind din partea DDB, restul din partea a diverși oameni de afaceri

Suntem în linie dreaptă către a doua repriză, eu consider că șansele rămân egale. Da, beneficiem de avantajul celor două goluri, dar niciodată nu poți să subestimezi Dinamo, atmosfera care cu siguranță va fi pe stadion, de aceea trebuie să considerăm că meciul la Cluj s-a terminat 0-0. Să încercăm să jucăm foarte bine, poate chiar să câștigăm.

Erik Lincar, antrenor U Cluj "Sincer, la câte am trăit în fotbal, mie chiar nu mi se mai poate întâmpla nimic. Le-am trăit pe toate și înainte de acest joc m-am gândit că e a patra șansă să promovez o echipă ca antrenor. Acum depinde de noi, de caracterul nostru, de forța mentală și dacă vom fi la cel mai înalt nivel, cu siguranță vom fi răsplătiți.

- Erik Lincar, antrenor U Cluj

VIDEO Constantin Anghelache, despre eșecul lui Dinamo: „Jucătorilor trebuie să le amintești scopul lor în teren”

Citește și: 

Colaps financiar! Suma uriașă pe care o va pierde Dinamo, dacă retrogradează + Planul de reorganizare, în pericol

Mizerie pe străzi, pagube la stadion » Urmările meciului dintre U Cluj și Dinamo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
creeperno115
creeperno115  •  25 Mai 2022, 22:48

Din betie te trezesti, din prostie niciodata. Aviz stelu filip!

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  25 Mai 2022, 17:56

RETURUL CU U CLUJ VA FI DIFICIL! SPER CA JUCĂTORII DE LA DINAMO SA SE TREZEASCĂ!!

jean_valjean
jean_valjean  •  25 Mai 2022, 13:55
Postat de balotelli pe 25 Mai 2022, 13:27

Păi dacă e suporter U Cluj, normal că vrea ca U să promoveze. Nu înseamnă neapărat că ar fi vrut de la început s-o vadă pe Dinamo în Liga 2. Până acum, dintre echipele din Liga 1, poate a ținut cu Dinamo. La fel ca mine, doar suntem înfrățiți. Dar în momentul ăsta, dacă e să aleagă pe cine vrea în primul eșalon, normal că o vrea pe U. Nu înțeleg ce-i reproșezi... poate știi mai multe. Însă din postările lui mai recente, reiese clar că o susține pe U Cluj.

Ok..nu stiu daca e suporter U..el a scris in ziua meciului tur ca isi doreste sa picam, ptr audienta care o sa fie in liga 2, la meciul cu steaua...sa se oftice fecesebistii ! Cum sa zici asa ceva ? Inseamna ca esti anti fecesebist, nu dinamovist ! Nu este nici un U ist ! Este doar unul dintre naivii care cred ca daca Dinamo pica, sta un an in liga 2, scapa de datorii si se insanatoseste, revine cu o echipa de tineri dinamovisti..bla bla !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează