FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ, ÎN „A”

Erik Lincar, polițe plătite după promovarea în Liga 1: „Am un mesaj pentru ei”

Dinamo a retrogradat în liga secundă pentru prima dată de la înființare, pierzând barajul cu Universitatea Cluj (1-1 astăzi, 0-2 în tur). Erik Lincar (43 de ani), antrenorul „șepcilor roșii”, a avut un mesaj pentru cotestatari la finalul meciului. +13   FOTO
Dinamo a retrogradat în liga secundă pentru prima dată de la înființare, pierzând barajul cu Universitatea Cluj (1-1 astăzi, 0-2 în tur). Erik Lincar (43 de ani), antrenorul „șepcilor roșii”, a avut un mesaj pentru cotestatari la finalul meciului.

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2022 00:19 / Actualizat luni, 30 mai 2022 12:18

Dinamo a retrogradat în liga secundă pentru prima dată de la înființare, pierzând barajul cu Universitatea Cluj (1-1 astăzi, 0-2 în tur). Erik Lincar (43 de ani), antrenorul „șepcilor roșii”, a avut un mesaj pentru cotestatari la finalul meciului.

Erik Lincar a reușit prima promovare din cariera de antrenor. În discursul antrenorului s-au strecurat mai multe polițe plătite contestatarilor. 

Ultrașii Stelei au așteptat retrogradarea lui Dinamo și au împânzit Bucureștiul cu același mesaj, la miezul nopții!
DINAMO ÎN „B”
Ultrașii Stelei au așteptat retrogradarea lui Dinamo și au împânzit Bucureștiul cu același mesaj, la miezul nopții!

Erik Lincar, după promovarea în Liga 1: „Am un mesaj pentru cei care ne-au criticat”

„Am avut vreo trei șanse să promovez în Liga 1, acum a fost cu succes. Dar nu totul se rezumă numai la mine. Am un mesaj și pentru cei din Cluj care ne-au numit blatiști, mercenari de-a lungul  sezonului. Băieții au suferit mult și nu cred că meritau duși în zona aia, că nu și-au apărat corect șansele. Asta mă deranjează, acele persoane să vină să-și ceară scuze!

Nu am zis neapărat de suporteri. Clujul e mare. După meciul cu Hermannstadt, au fost situații care m-au deranjat. Cât sunt antrenor nu pot să cred că un jucător mă va vinde, va face blat meciul. 

Am realizat un lucru mare. De azi, ne gândim la Liga 1, începem altă muncă, e perioada scurtă, o lună și ceva. Va trebuie să ne organizăm foarte bine. Liga 1 e puternică, va trebuie să facem multe investiții. Îmi doresc să rămână o parte din jucători”, a spus Lincar, după promovarea în Liga 1.

Întrebat despre retrogradarea lui Dinamo, Erik Lincar a spus: „Îmi pare rău de Dinamo, sună ciudat de la un fost adversar, dar așa e. Trebuie să reînvie ca pasărea Phoenix. Noi ne-am urmărit doar interesul”.

VIDEO Fanii lui Dinamo, atmosfera incendiară la barajul cu U Cluj

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Condiția pusă de Uhrin Jr. pentru a continua la Dinamo » NU are legătură cu retrogradarea!

O legendă de la Dinamo se teme de reacția fanilor la returul cu U Cluj: „Nu știu câtă răbdare vor avea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
demolarii
demolarii  •  30 Mai 2022, 11:10

Cred ca acuzele erau adevărate daca Lincar a simțit nevoia să răspundă.

popescudzn
popescudzn  •  30 Mai 2022, 08:03

Multumim Lincar ca ne-ai scapat de Dinamo Coaforu. Bine ai revenit in Liga 1

balotelli
balotelli  •  30 Mai 2022, 01:31

*** Lasă vrăjeala. Ne-ai chemat la stadion să te-njurăm iar acum aștepți scuze? Chipurile... față de jucători. Tu ne-ai mâncat promovarea directă, bă. Din cauza ta am trecut prin barajul ăsta, indolentule. Ai luat 1 punct din 6 cu Slobozia. Cu Sibiul... n-ai mișcat nimic. Știi tu de ce. Pe tine te-am suspectat de trădare, bă! Nu pe jucători. Ce.... zici că nu puteai trăda de unul singur? Puteai. Doar ai lucrat pentru Dragnea. Ești în stare de orice. Acum faci pe eroul că ai retrogradat-o pe Dinamo! Vrei scuze și statui. Ești cel mai corect de pe planetă. Nu-mi pasă ce cred alții, care se lasă amăgiți de rezultatul ăsta și sărbătoresc. Faptul că primul lucru care ți-a trecut prin cap după promovare a fost să plătești polițe, arată că ești ranchiunos și răzbunător. Nu știi nici măcar să te bucuri. De fapt... La ce să mă aștept? FCSB-ist ai fost, FCSB-ist ai rămas.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează