FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ 1-1 (1-3 LA GENERAL)

Ionel Dănciulescu, șocat după ce Dinamo a ajuns în Liga 2: „Nu conștientizez duritatea loviturii. Probabil am nevoie de timp să mă acomodez cu situația echipei”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2022 07:28 / Actualizat luni, 30 mai 2022 09:18

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în Liga 1. După 0-2 pe terenul lui U Cluj,, câinii au remizat acasă, 1-1, rezultat care a provocat durere în rândul foștilor jucători.

Ionel Dănciulescu a fost în stare de șoc la finalul meciului din „Ștefan cel Mare”. Fostul atacant al „câinilor„ abia și-a găsit cuvintele.

Amurgul unui club-monument: cauze, vinovați și speranțe la Dinamo
EDITORIAL
Amurgul unui club-monument: cauze, vinovați și speranțe la Dinamo

Dănciulescu, șocat de retrogradarea lui Dinamo

„În momentul de față, nici nu conștientizez duritatea și magnitudinea acestei lovituri pe care am primit-o. Probabil am nevoie de timp să mă acomodez un pic cu situația echipei. 

E mai dureros în special dacă mă gândesc la repriza a doua, când U Cluj a fost o echipă care nu cred că a avut trei pase legate. Cu siguranță se putea termina altfel.

Iar tu, jucând acasă cu rămânerea în prima ligă pe masă, nu ai reușit să mai înscrii măcar un gol, după care să fi sperat pe final de meci", a comentat Dănciulescu, în direct la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Poate e un moment zero, în care trebuie luate deciziile potrivite. Atitudinea a fost bună, dar atât au putut, poate unii n-au reușit să înțeleagă ce reprezintă Dinamo. Au fost greșeli care s-au făcut, au fost 60 de jucători în doi ani, îmi pare rău să văd un club atât de mare care retrogradează.

- Andrei Cristea, fost atacant Dinamo

Jucătorii lui Dinamo au jucat pe 100.000 de euro

Adminstratorul delegat Răzvan Zăvăleanu a confirmat înaintea meciului că oamenii lui Dusan Uhrin au jucat aseară pe o primă totală de 100.000 de euro. „Da, e adevărat. 

Suma e de la mai multe persoane din jurul clubului, persoane care au ajutat în această perioadă cu sume de bani”, a spus oficialul dinamovist. Unul dintre aceștia este controversatul om de afaceri Gruia Stoica, care a venit cu 25.000 de euro în completarea celor 75.000 strânși deja.

În trecut investitor la Rapid, Stoica a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare în 2020, pentru constituire de grup infracțional organizat, evaziune fiscală și spălare de bani, în dosarul „Transbordare Vagoane". 

VIDEO Imaginile disperării în „Ștefan cel Mare”: „A murit ceva din mine!”

 Citește și:

Pe unde au părăsit fotbaliștii lui Dinamo stadionul, după rușinea retrogradării în Liga 2

Giani Kiriță nu iartă pe nimeni pentru retrogradarea lui Dinamo: „Ratații ăștia ne-au făcut de rușine!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
simonhalep
simonhalep  •  30 Mai 2022, 10:20

Situația e clară: falimentul și dispariția acestei relicve a comunismului. Este o clonă prin liga a 3 a. Țineți cu ăia. Слава Динамо !

007claudiu
007claudiu  •  30 Mai 2022, 09:50

Măi Danciulescule, te înțelegem, dar ați avut ratangii, precum Matei sau Torje, dacă marcau, altfel era meciul. Nu mai spun de meciul tur. Va meritați soarta.

007claudiu
007claudiu  •  30 Mai 2022, 09:48

Felicitări U Cluj! Acum trebuie sa va faceți echipa, altfel topoganul Ligii 1 spre Play Out și apoi spre Liga a doua e ușor și lin

Vezi toate comentariile (3)
Comentează