FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO ÎN „B”

VIDEO Răzvan Zăvăleanu, după ce Dinamo a retrogradat: „Nu mai avem bani, căutăm finanțator”

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2022 00:22 / Actualizat luni, 30 mai 2022 00:37

Dinamo a retrogradat în liga secundă pentru prima dată de la înființare, pierzând barajul cu Universitatea Cluj (1-1 astăzi, 0-2 în tur). Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al „câinilor” a vorbit despre viitorul clubului.

Clubul înființat în urmă cu 74 de ani și primul din România care a jucat o semifinală în Cupa Campionilor Europeni, în 1984, a căzut în „B” și riscă acum falimentul! Va fi aproape imposibil ca planul de reorganizare să fie respectat, în condițiile retrogradării și diminuării semnificative a bugetului.

Momente delicate filmate de reporterul GSP pe stadion » Un dinamovist și-a strigat durerea în fața jandarmilor: „Tu nu o să poți să-nțelegi niciodată! Nu plec de aici”
DINAMO ÎN „B”
Momente delicate filmate de reporterul GSP pe stadion » Un dinamovist și-a strigat durerea în fața jandarmilor: „Tu nu o să poți să-nțelegi niciodată! Nu plec de aici”

Răzvan Zăvăleanu: „Nu ne-am gândit niciodată la situația dramatică de a ajunge în Liga 2”

Fără banii din drepturile TV pentru Liga 1, Dinamo are un viitor incert. Răzvan Zăvăleanu a anunțat că din acest moment se caută investitori pentru ca echipa să poată continua în Liga 2.

„Este important să ne uităm înainte, ce se întâmplă de mâine. Această procedură de insolvență are o rezolvare atunci când se găsește finanțare. Se strâng puțin termenele. Nu mai avem banii din drepturile tv, dar căutăm un finanțator. 

Sunt oameni în spatele lui Dinamo care ajută cu bani. O să vedem ce e de făcut. Nu ne-am gândit niciodată la situația dramatică de a ajunge în Liga 2”, a declarat Zăvăleanu la Digi Sport. 

Planul de reorganizare al lui Dinamo, imposibil de respectat

Dinamo se află în insolvență din cauza datoriilor rostogolite în ultimii ani. Pentru a obține aprobarea Tribunalului în legătură cu planul de reorganizare, Răzvan Zăvăleanu a descris sursele de venituri cu un optimism exagerat. 

El a estimat că Dinamo va încasa 20 de milioane de euro în primii trei ani de la intrarea în insolvență. Asta ar însemna o creștere a veniturilor cu 70% față de precedenții trei ani.

O sursă sigură de finanțare dispare odată cu retrogradarea în liga secundă. Este vorba despre banii din drepturile TV, aproximativ 1,3 milioane de euro/sezon, pentru o formație aflată în ultima treime a clasamentului.

FOTO. Imaginile durerii după retrogradarea lui Dinamo

+19 FOTO

Citește și: 

Momente incendiare la Dinamo - U Cluj » A plouat cu rachete de semnalizare în prima repriză!
Dinamo - U Cluj
Momente incendiare la Dinamo - U Cluj » A plouat cu rachete de semnalizare în prima repriză!
Eșanu n-a înțeles nimic la golul lui U Cluj! S-a păcălit la execuția genială a lui Tescan
Dinamo - U Cluj
Eșanu n-a înțeles nimic la golul lui U Cluj! S-a păcălit la execuția genială a lui Tescan

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
fotbal_mondial
fotbal_mondial  •  31 Mai 2022, 05:35
Postat de Sandman.78 pe 30 Mai 2022, 22:37

Nasoala situatie, pacat de Dinamo

A fi fan CFR Nu inseamna automat sa-ti para rau de Dinamo, cel mai probabil pentru ca a retrogradat dupa "barajul cu U Cluj

Sandman.78
Sandman.78  •  30 Mai 2022, 22:37

Nasoala situatie, pacat de Dinamo

81mada
81mada  •  30 Mai 2022, 07:20

Acest domn impreuna cu grasul care a disparut au indeplinit obiectivul de a retrograda Dinamo! Au avut o misiune si asta s a vazut cand l au dat jos pe Rednic si l au luat in brate pe Filip, alt *** care a tras echipa in jos

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează