FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-2

Bani, dărâmat după ce a irosit un penalty cu U Craiova: „Trebuia să revenim! Dacă nu ratam eu...”

Ahmed Bani, Dinamo +37   FOTO
Ahmed Bani, Dinamo

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2023 23:58 / Actualizat marti, 18 iulie 2023 11:46

Ahmed Bani (20 de ani) a ratat un penalty în Dinamo - CSU Craiova 0-2, la 1-0 pentru olteni, și a fost extrem de afectat de acel moment.

Bani aproape că a izbucnit în plâns pe teren, în timpul partidei, și a afișat aceeași figură mohorâtă la finalul meciului, la flash-interviu.

„Eu zic că a fost o primă repriză foarte bună a noastră. Ei au dat un gol poate norocos, la acel penalty. Trebuia să ne revenim. Dacă nu ratam eu, zic că era alt meci.

Suntem o echipă foarte bună, am arătat-o și astăzi. Sperăm să câștigăm cât mai multe puncte, să o luăm meci cu meci”, a declarat mijlocașul dinamovist la PrimaSport.

Pe cine a remarcat Cornel Dinu după Dinamo - CSU Craiova! La superlativ și despre Burcă: „El nu intră în acea categorie”
Dinamo - CSU Craiova 0-2
Pe cine a remarcat Cornel Dinu după Dinamo - CSU Craiova! La superlativ și despre Burcă: „El nu intră în acea categorie”

Ahmed Bani, apăsat după ce a ratat un penalty în Dinamo - CSU Craiova

Referitor la momentul-cheie al reprizei, ratarea penalty-ului în minutul 59, la 1-0 pentru olteni, Bani a ținut să le mulțumească fanilor pentru sprijinul pe care i l-au acordat.

„Fanii noștri sunt fantastici. Mă bucur că au fost alături de mine, psihic a fost un moment greu pentru mine, dar o să trec peste.

Am vrut să dau tare, pe colț. El a ghicit colțul și pur și simplu am ratat. Nu contează dacă-mi ies penalty-urile la antrenament, important era să înscriu pe teren”, a spus el.

Tânărul dinamovist a fost întrebat și despre următorul meci, derby-ul cu FCSB: „Îl aștept ca pe oricare alt meci, dar cu o încurcătură cât mai mare. Pentru mine nu contează unde se va juca. Suporterii noștri ar veni și în Ghencea și aici, mi-e indiferent”.

Mai multe știri despre Dinamo - CSU Craiova:

Ivan nu s-a ferit de cuvinte: „Nu mă simt bine!”

Rotaru a mers la vestiar după victoria cu Dinamo: „Atât ne-a zis, nimic mai mult”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
AdrianUCV1948
AdrianUCV1948  •  20 Iulie 2023, 20:36

Baaaaalgiuleeeeeeeeeeeee

Titisor
Titisor  •  18 Iulie 2023, 19:27

mie , mi se pare ca are asa o lehamite pe teren, de parca face cuiva un favor , dar cu mare efort il face... zici ca e nemancat, din 3 pase, 2 se duc atat de incet ca sunt f usor de interceptat... la penalti, zici nu a avut creier deloc, a parut ca nu a gandit nimic, a dat minge ca la pase...prea multe aere de vedeta si mult prea putin fotbal arata pe teren, nu inteleg de ce scria intr un articol ca e vazut ca un lider, vai de echipa cu asa lider !

kordell
kordell  •  18 Iulie 2023, 17:42
Postat de unico_biancorossi pe 18 Iulie 2023, 12:50

Lasa-te !

Trebuia dat cand au fost oferte pentru el , chiar nu vede nimeni ca nu are stofa de fotbalist ?

Vezi toate comentariile (5)
Comentează