FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Dinamoviștii au găsit cheia pentru a-și îndrepta imaginea în fața fanilor: „Așa spălăm sezonul negru”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 februarie 2020 12:34

Pentru Mihai Popescu (26 de ani, fundaș central), absența lui Dinamo din play-off pentru al 3-lea an consecutiv rămâne o pată neagră în istoria clubului. Își dorește ca în sezonul viitor să aibă parte de 4 meciuri contra rivalei FCSB, nu doar două.

Clasamentul LIVE din Liga 1

 „Cel mai mare regret al meu în acest sezon e că n-am jucat cu FCSB. Asta pe lângă ratarea play-off-ului. De anul viitor sperăm să nu mai avem doar două derby-uri pe sezon, ci patru", a zis fundașul dinamovist.

Doar Cupa o salvează pe Dinamo

Stoperul „câinilor" pune accent pe Cupa României, obiectiv principal pentru Dinamo în acest sezon. Crede că un eventual triumf ar mai îndulci relația cu suporterii, deja dezamăgiți după încă un sezon ratat.

Nu putem spăla cu nimic sezonul negru pe care l-am avut, nici măcar cu victoria contra FCSB-ului. Trebuie să ne pregătim pentru la anul. În momentul de față Cupa este principalul obiectiv pentru că putem merge în cupele europene. Atunci poate am spăla acest sezon negru", a mai zis Mihai Popescu pentru GSP.RO.

Match Preview Gaz Metan - Dinamo

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Un nou scandal în Ștefan cel Mare: „Dinamo și-a bătut joc de noi! Am plătit mii de euro”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
pafnutie.becaliu
pafnutie.becaliu  •  20 Februarie 2020, 09:14
Postat de ucard pe 19 Februarie 2020, 16:34

"De anul viitor sperăm să nu mai avem doar două derby-uri pe sezon, ci patru" Asta inseamna ca isi doreste ca FCSB sa joace in playout la anul...

Pai asa e normal. Fc5b e in play-off datorita aranjamentelor permanente cu arbitrii manjiți ai lui deaconu fc5b. Stie toata lumea, numai liga si burleanu se chișă-n freza, cum se spune....

ucard
ucard  •  19 Februarie 2020, 16:34

"De anul viitor sperăm să nu mai avem doar două derby-uri pe sezon, ci patru" Asta inseamna ca isi doreste ca FCSB sa joace in playout la anul...

breitner
breitner  •  19 Februarie 2020, 16:32

Mie chiar imi pare bine ca nu a jucat! Cine stie ce gafe mai facea!? Dar trebuie si rezerve.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează