FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO EXCLUSIV Ultimele detalii despre investiția PCH la Dinamo » Unde se duc banii strânși de ultrași

Articol de - Publicat sambata, 01 februarie 2020 20:19

Alexandru Anghel, membru al programului „Doar Dinamo București”, a dezvăluit unde se vor îndrepta cotizațiile strânse de asociația de suporteri care își dorește să salveze clubul din „Ștefan cel Mare”.

„Am făcut unul dintre cei mai importanți pași pentru programul DDB. Am cumpărat 10% din Dinamo, iar ca ajutor am împrumutat clubul cu 400.000 de lei, adică aproape toți banii care s-au strâns din acțiunea socios. Această sumă a fost direcționată pentru a plăti salariile staff-ului, juniorilor și jucătorilor de la prima echipă. Din cei 400.000 de lei s-au plătit salariile juniorilor cu contract, salariile staff-ului și ale jucătorilor pe luna noiembrie.

În ultimele zile, după anunțarea cumpărării a 10% din acțiuni, s-a observat o creștere semnificativă de membri socios, mai exact în ultimele 72 de ore, ceea ce este absolut excepțional. Acum sunt 1.860 de cotizații plătite și 1.686 de membri activi. Toți banii sunt transparenți, toatele cotizațiile se văd în aplicație”, a declarat Anghel pentru GSP.RO.

DDB se implică în conducerea lui Dinamo

Suporterii „câinilor” au strâns suma de 100.000 de euro și au mers la Ionuț Negoiță. Finanțatorul „câinilor” a negociat și acceptat să vândă 10% din acțiunile sale. Acum, Negoiță mai are 83% din acțiunile clubului, pe care speră să le vândă cât mai repede.

Mai mult, fanii susțin că au un plan bine pus la punct și i-au transmis lui Negoiță că vor mai cumpăra acțiuni pe măsură ce mai multe persoane se vor alătura programului. 

vezi și:

DINAMO - ASTRA GIURGIU // VIDEO EXCLUSIV Dani Coman a anunțat când pleacă Denis Alibec! + noi detalii despre transferul lui Alexandru Ioniță

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
creeperno999
creeperno999  •  01 Februarie 2020, 22:54

Numai fcsbisti in comentarii :)))

124988192308384
Andrew Andy  •  01 Februarie 2020, 21:16

vai mama lor..tzeapa colosala..urmatoarele salarii de unde vor fi platite?Plus ca daca ei platesc(socios sau cum le-or spune)vor trebui sa participe si la semnarea contractelor si stabilirea salariilor..Altfel,altii negociaza si ei platesc?asa nerozie este de neconceput..tot falimentul ii asteapta

rallystar
rallystar  •  01 Februarie 2020, 21:07

ce tzeapa. ha ha ha. umilinta inumana.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează