FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO+FOTO Jucătorii lui Dinamo au făcut azi vizita medicală » Tricoul lui Ioan Filip a atras toate privirile: „Ce pana mea?” :D + supărați pe Nistor: „Ne zicea că vrea să rămână”

Articol de , - Publicat vineri, 10 ianuarie 2020 10:21

Jucătorii lui Dinamo s-au prezentat astăzi la vizita medicală înainte de plecarea în cantonamentul din Spania. 

Neplătiți și cu șanse mici de a prinde play-off-ul, „câinii” sunt dezamăgiți de plecarea căpitanului Dan Nistor. „Echipa nu stă într-un singur jucător. Nu am simțit în vestiar că Nistor vrea să plece. Chiar ne zicea că vrea să rămână”, a spus Ioan Filip. „Nistor era probabil cel mai bun și l-am pierdut. Nu e perfect pentru noi, dar ăsta e fotbalul. Vom vedea ce va fi”, a adăugat Puljic.

Mijlocașul Ioan Filip, unul dintre candidații pentru banderola de căpitan, a atras atenția cu tricoul pe care l-a purtat. Filip a venit cu un mesaj amuzant, în limba engleză: „What my feather? (n.r. Ce pana mea?)”. 

+5 FOTO

„Suntem sănătoși, suntem bine. Avem forțe proaspete. Da, sunt șanse minime la play-off. Trebuie să batem tot și restul să se încurce. Anul trecut, adversarii s-au încurcat, dar la fel am făcut-o și noi.  Încă nu știm cine va fi noul căpitan”, a declarat mijlocașul Ioan Filip. 

„Totul e în regulă. Sunt gata de antrenamente și de a doua parte a sezonului. Trebuie să fim în formă când începe sezonul. Sperăm să fim buni în a doua parte a sezonului.  În cazul ăsta, da, ar fi un miracol dacă ajungem în play-off. Noi credem. Vom vedea ce va fi”
Ante Puljic, fundaș Dinamo

Lot Dinamo: 

Ricardo Piscitelli, Cătălin Straton, Ștefan Fara, Mihai Eșanu, Ante Puljic, Laurenţiu Corbu, Gabriel Moura, Denis Ciobotariu, Mihai Popescu, Ricardo Grigore, Linas Klimavicius, Florin Bejan, Andrei Sin, Filip Mrzljak, Diego Fabbrini, Deian Sorescu, Ioan Filip, Ionuț Șerban, Alexandru Răuță, Mamoutou N'Diaye, Andreas Mihaiu, Ahmed Bani, Valentin Borcea, Slavko Perovic, Daniel Popa, Robert Moldoveanu.

De la reunire au lipsi Birto, care a fost învoit, și atacanții Mattia Montini și Mihai Neicuțescu, care se recuperează după accidentări. 

Citește și:

Florin Prunea, după ce Negoiță l-a interzis în cantonament: „Dinamo ăla al nostru nu mai e”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
rocky2
rocky2  •  10 Ianuarie 2020, 18:35
Postat de Cosmin Petru Ardelean pe 10 Ianuarie 2020, 11:04

Forza dinamo! Intram in play off sigur si fupa ne batem la titlu!

Mai mult ca sigur!:)))

22cea
22cea  •  10 Ianuarie 2020, 17:19
Postat de 22cea pe 10 Ianuarie 2020, 17:15

Pe *** asta de Filip cat il mai tineti ?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

22cea
22cea  •  10 Ianuarie 2020, 17:18
Postat de magic4ever pe 10 Ianuarie 2020, 11:45

Jucatori ca Filip nu stiu ce pana mea cauta la Dinamo...o sa ne zbatem in mediocritate mult timp cu actualul lot si cu marele antrenor Uhrin care nu a fost in stare sa castige cu Clinceni,Hermanstadt si Sepsi...

Ce sa le faca Uhrin daca nu sunt in stare s-o bage-n atze din 5 metri ???

Vezi toate comentariile (14)
Comentează