FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // VIDEO Ultimele detalii din „Ștefan cel Mare”: ce se întâmplă cu fotbaliștii accidentați + jucătorul ieșit de pe lista neagră

Articol de - Publicat marti, 10 septembrie 2019 11:09

DINAMO // După ce au fost loviți de accidentări până l-au silit pe preparatorul fizic Marius Dima să plece, roș-albii au vești bune. Rupții” au revenit pe teren și la antrenamente, iar mijlocașul Filip Mrlzjak se va bate iar pentru titularizare.

La un moment dat, Dinamo își deschisese clinică la cantonament. Era pe ultimul loc și fotbaliștii se accidentau unul după celălalt până acum trei săptămâni. Nistor, Ioan Filip, Beja, Mrzljak, Brito, Perovici și Sin au fost pacienții doctorilor într-o perioadă neagră pentru club. 

Tocmai de aceea roș-albii l-au acuzat pe fostul preparator fizic, Marius Dima, ajuns între timp la FCSB, de toate "rupturile" din lot, multe venite ca urmare a unor cauze musculare.  

Brito a scăpat de lista neagră 

Dușan Uhrin a bifat două victorii la rând, echipa a urcat până pe locul 9, la 2 puncte de play-off, iar sâmbătă are meci cu FC Botoșani pe Național Arena. Cehul beneficiază și de fotbaliști plătiți foarte bine, peste 10.000 de euro pe lună, care până acum fie au avut o prezență meteorică la Dinamo, cazul lui Mrlzjak, fie au fost doar în lotul echipei la finalul cantonamentului din Spania, cazul lui Brito. 

Ultimul a scăpat de lista neagră pentru disponibilizări, șefii considerând că poate ajuta echipa de luna viitoare. Portughezul a jucat doar într-un amical pentru roș-albi. 

Sin din octombrie 

Ei se antrenează normal alături de ceilalți coechipieri, Mrzljak intră în competiție cu Ioan Filip pentru un loc în primul "11" sâmbătă, în timp ce Brito are de recuperat fizic după două luni de inactivitate. Din lotul accidentaților, doar Sin a rămas la infirmerie. Fundașul stânga a suferit o ruptură musculară la pulpa dreaptă la ultimul eșec, cu Chindia (2-3), încă mai stă departe de gazon până la finele lunii septembrie. Andrei va fi apt de joc abia din luna octombrie, e clar. 

13.000 de euroeste salariul lui Mrlzjak la Dinamo, cel mai mare din lot, alături de Nistor

65 de minutea jucat în medie croatul în cele trei meciuri în care a fost prezent, doar într-unul fiind integralist

Vezi și: 

VIDEO EXCLUSIV Interviu cu Dusan Uhrin: de ce a ales să vină la Dinamo, detalii despre strategie, jucătorii care l-au cucerit și comparația cu tatăl său

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
cornelconasu
cornelconasu  •  10 Septembrie 2019, 12:48

Dima-preparatorul fizic dat afară de Dinamo, s-a dus la fcsb ?! Ne-am obișnuit !!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează