FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO - VIITORUL // Panică în ofensiva „câinilor” » Un singur atacant disponibil

Articol de - Publicat miercuri, 23 octombrie 2019 09:19

Înainte de meciul cu Viitorul, Dinamo dispune de un singur vârf apt sută la sută, Slavko Perovic (30 de ani), dar acesta nu are meciuri în picioare. 

  • Dinamo - Viitorul se joacă duminică, 27 octombrie, de la ora 20:30 și va fi transmis pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.ro.

Dacă vrea să ajungă în play-off, Dinamo nu mai are voie să facă niciun pas greșit! Asta cu toate că urmează dueluri de foc cu Viitorul, Craiova și CFR. Înainte de partida cu trupa lui Hagi, Dusan Uhrin are mari bătăi de cap în compartimentul ofensiv. 

În acest moment, singurul atacant apt de joc este Slavko Perovic, 30 de ani. Ceilalți au probleme medicale. Mattia Montini, 27 de ani, a suferit în amicalul cu Chiajna o microleziune fibrilară și, deși este refăcut, staff-ul tehnic nu ar vrea să-l forțeze încă, riscul unei recidive fiind mari. 

Rezerva italianului, Daniel Popa (24 de ani) are dureri mari de spate, iar Mihai Neicuțescu (21 de ani) s-a accidentat grav la naționala U21 și a plecat în Turcia să se opereze după ce a suferit o fisură de gradul III la menisc, dar și de un chist. Acesta va lipsi de pe teren în jur de trei luni. 

Interesant este că Perovici, atacantul apt de joc, a avut serioase probleme imediat după venirea sa la Dinamo. Sârbul a jucat 28 de minute în prima etapă, cu Viitorul, dar problemele cardiace care i-au fost găsite l-au ținut departe de teren până în etapa recent încheiată, când a mai bifat 45 de minute cu Gaz Metan.  

4 goluriîn 11 meciuri a marcat Popa în acest sezon de Liga 1, fiind golgeterul lui Dinamo

7.000 de europe lună câștigă Perovic la Dinamo

VEZI ȘI:

CFR CLUJ // FOTO Latura mai puțin văzută a lui Giedrius Arlauskis, portarul CFR-ului » Chef de sushi, pescar, vânător și golfer

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
888384931298908
Cebuc Marcel  •  24 Octombrie 2019, 03:32

Ce nu poate să ia de la juniori?

chris_bu67
chris_bu67  •  23 Octombrie 2019, 15:22

Joacă Montinni, domnilor!iar Popică cu o injecție poate intra în min.70,și dă gol!

cornelconasu
cornelconasu  •  23 Octombrie 2019, 12:21

Da Moldoveanu ce e , portar ?! A jucat până acum mai retras dar el este vârf cum a evoluat destul de bine la Petrolul ! Apoi mai e și Brito.... ! Dacă nu..... mai e un jucător care poate fi arma secretă, numele lui ...”eternul Ionuț Șerban” !!!! Poate juca și Staton că e obișnuit în fața porții ... ....

Vezi toate comentariile (4)
Comentează