FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - VOLUNTARI

DINAMO - VOLUNTARI // Scandal MONSTRU în „Ștefan cel Mare” » Observatorul partidei, amenințat de stewarzi: „Cine p**a mea ești tu? Îți rup capul când te prind”

Observatorul Ion Cățoi, în prim plan // foto: TV Telekom Sport
Observatorul Ion Cățoi, în prim plan // foto: TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 20:02

Dinamo - FC Voluntari, prima partidă a etapei a 11-a din Liga 1, a fost prefațată de un incident nedorit, care a avut loc în incinta stadionului din „Ștefan cel Mare”.  

Potrivit TV Telekom Sport, Ion Cățoi, 65 de ani, observatorul partidei din această seară, a fost oprit de stewarzi la intrarea în zona vestiarelor. Reprezentanții firmei de pază i-ar fi adresat cuvinte grele oficialului: 

„Bă, unde intri așa? Cine p**a mea ești tu să vii cu mașina aici? Ești nimeni! Arată o legitimație. Crezi că dacă ai cravată poți să intri?”. 

Observatorul partidei s-a apărat: „Bună seara. Sunt observatorul meciului. Uite delegația. Și ținuta e oficială”. 

Mai mult, acesta i-ar fi reproșat unuia dintre stewarzi faptul că ar fi consumat băuturi alcoolice: „Tu miroși a alcool. Ești în dispozitivul de pază?”  

Replica lui Ion Cățoi l-a enervat pe stewardul respectiv, care ar fi fost la un pas să sară la bătaie: 

„Bă, îți rup capul când te prind! Îți arăt cine sunt eu!”.

Vezi și: 

Vezi aici toate detaliile de la partida Dinamo - FC Voluntari

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
reteleanu
reteleanu  •  28 Septembrie 2019, 09:47

maciucari de doi lei. pe astia sa-i pui noaptea pandari la vie, nu sa aiba de-a face cu oamenii in centrul bucurestiului.

vladutz13
vladutz13  •  27 Septembrie 2019, 22:46

Sa treaca treaba in raport, iese cu amenda pt Dinamo, care se oftica pe firma de paza care il da afara pe nene.... asa merg lucrurile. Asta si merita smardoiul

883758598355956
Adrian Fulgos  •  27 Septembrie 2019, 22:21
Postat de Oana Stanciu pe 27 Septembrie 2019, 20:53

Viteza face, uneori, feste. Am sesizat eroarea după ce am trimis mesajul. Dacă te-a supărat, iertare! Dacă erai domn, tăceai, pentru că mesajul era mai important decât două litere inversate. De ce peste tot suporterii dinamoviști crează probleme? Asta dă mai multă forță echipei?

Corect. Scuzele de rigoare si din partea mea. N-a fost cu intenție jignitoare. Nici prin gind. Mă alint si cred ca incă vorbesc bine româneşte. PS: Nu sint suporter dinamovist, dar nici nu pot sa zic ca urasc Dinamo.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează