FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamoviştii i-au învăţat fotbal pe puştii de la şcoala 51 din Capitală » A 8-a instituţie de învăţămînt bifată de roş-albi

FOTO: FCDinamo.ro +5   FOTO
FOTO: FCDinamo.ro

Articol de - Publicat joi, 18 septembrie 2014 00:00 / Actualizat joi, 18 septembrie 2014 16:44

Abecedarele şi cărţile au fost folosite ieri de către elevii şcolii 51 din Bucureşti drept caiete pentru autografe la vizita jucătorilor dinamovişti. Fotbaliştii au împărţit cu dărnicie autografe şi diverse suveniruri picilor care i-au asaltat.

Elevii lui Stoican au schimbat pase cu o parte dintre cei 300 de copii şi-au făcut poze cu micuţii lor fani. Dănciulescu, Stoican, Mateuţ, Alexe, Lazăr, Matei, Rotariu, Bilinski şi ceilalţi au savurat "Ora de Dinamo" petrecută în compania puştilor.

"Cînd vezi în jurul tău atîţia copii dornici să-şi cunoască idolii, simţi doar bucurie. Sper ca ei să facă sport, să ţină cu Dinamo, să-i vedem peste ani fotbalişti la noi, în curte. Indiferent dacă sînt băieţi sau fete să facă sport, pentru că le va aduce multe bucurii. "Ora de Dinamo" este o acţiune pe care noi o îndrăgim, venim cu drag pentru că văd în jurul acestei echipe un sentiment de bucurie", a comentat Flavius Stoican.

Valentin Lazăr a completat: "Copiii sînt foarte receptivi şi îmi place că am găsit mulţi dinamovişti. Mulţi dintre puşti mi-au zis că vor să vină să joace în echipa "cîinilor". Le-aş da nota 10 tuturor celor de aici".

"Ştim ce sentimente trăiesc puştii văzînd o echipă de fotbal. Şi eu aveam emoţii cînd vedeam fotbalişti de la echipele mari din România. Copiii merită tot ce e mai bun", a declarat atacantul lui Dinamo,  Marius Alexe.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
andytheblue
andytheblue  •  17 Octombrie 2014, 22:05

Un dinamovist intra intr-o biblioteca si o intreaba pe bibliotecara: - Buna Ziua! Aveti cartea "Dinamo in Liga Campionilor"? - Da. Vedeti ca e la raftul cu SF.

andytheblue
andytheblue  •  17 Octombrie 2014, 22:05

Un dinamovist intra intr-o biblioteca si o intreaba pe bibliotecara: - Buna Ziua! Aveti cartea "Dinamo in Liga Campionilor"? - Da. Vedeti ca e la raftul cu SF.

1745flo
1745flo  •  23 Septembrie 2014, 00:32
Postat de red77 pe 18 Septembrie 2014, 18:19

alex BI birica nu intereseaza pe nimeni in afara de valahu orientarea ta sexuala ! :)))

Lol!!!Comentariul tău...

Vezi toate comentariile (25)
Comentează