FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BRAŞOV, MÎINE, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Dinamoviştii sînt conştienţi de presiunea locului 1: "Toţi vor să-şi facă publicitate cu noi!"

Articol de - Publicat sambata, 22 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2011 20:45

Dinamoviştii sînt cu garda sus, conştienţi că adversarii vor dori să-i detroneze din postura de lideri ai Ligii 1


Elevii lui Liviu Ciobotariu sînt conştienţi că poziţia de lideri în campionat le poate aduce o mulţime de neplăceri. Braşovul e următoarea echipă ce doreşte să le pună piedică roş-albilor.

"De acum încolo, toate meciurile noastre vor fi şi mai grele, indiferent de numele adversarului. Un campionat, e clar, se cîştigă întotdeauna cu echipele mici, iar acum fiecare adversar va dori să ne învingă, pentru că noi sîntem primii în clasament şi ceilalţi vor să-şi facă publicitate pe spinarea noastră! Braşovul vine să ia puncte, să avem grijă!", a explicat Laurenţiu Rus.

Dacă la începutul sezonului Dinamo nu era nici măcar în primele trei candidate la titlu, acum, "cîinii" sînt cotaţi cu prima şansă. "Nu prea ne băga lumea în seamă în vară, acum e normal ca toţi să îşi dorească să ne bată! Braşovul ne-a pus tot timpul probleme, va fi greu, dar rezultatele precedente ne dau încredere şi continuăm pe aceeaşi linie: muncă multă şi seriozitate. Omogenitatea ne ajută să fim în top", a declarat Dragoş Grigore.


34.00 e cota oferită de Gamebookers pentru un nou 5-0 pentru Dinamo. În primele 10 etape, roş-albii au realizat de două ori acest scor, la Mediaş şi la Piatra-Neamţ

1.60 e cota pentru ca Braşov să marcheze măcar o dată în Ştefan cel Mare

"Sper ca Steaua să-şi revină după eşecul din Israel şi să scoată un egal cu Rapid. Sper la un 0-0 spectaculos luni"
Laurenţiu Rus, mijlocaş Dinamo

Liviu Ganea tot la Dinamo II
Atacantul Liviu Ganea nu mai este deloc în graţiile şefilor, întrucît nu doreşte să-şi prelungească acordul scadent în vara lui 2012 în termenii oferiţi de conducere. Vîrful de 23 de ani va evolua din nou pentru echipa a doua a clubului din Ştefan cel Mare, azi, împotriva Farului Constanţa. O ultimă rundă de negocieri între Ganea şi acţionari va avea loc în această iarnă, iar în cazul în care nu se va ajunge la un numitor comun, Liviu şi-ar putea rezilia contractul pe cale amiabilă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
fcgeo
fcgeo  •  22 Octombrie 2011, 21:12
Postat de tibyy pe 22 Octombrie 2011, 11:47

Lipsa de investitii in jucatori combinata cu vanzarea celor mai valorosi jucatori s-a vazut foarte bine in cupele europene unde Dinamo obtine de cativa ani rezultate cel putin rusinoase.Pe plan intern pozitia din clasament este datorata numai manariilor lui Borcea si Badea.

NU TE CONTRAZIC ASA O FI DAR MA-NTREB DECE NU SCOT CEILANTI REZULTATE POZITIVE ??? DACA DINAMO CASTIGA CU AJUTORUL "BUTOANELOR" IAR CELELALTE CASTIGA PE TEREN,TOT PE TEREN AR FI TREBUIT SA DEMONSTREZE SI NU PRIN POVESTI . 0-10 SPUNE TOT.

tibyy
tibyy  •  22 Octombrie 2011, 14:37

Se vede treaba ca escrocii de la carma lui Dinamo,in disperare de cauza, si-au trimis analfabetii de angajati sa le sustina cauza pe aici.Lumea insa nu-i mai baga in seama,s-a saturat pana peste cap de ei.

ionut.07
ionut.07  •  22 Octombrie 2011, 13:22

Dinamo joaca cel mai bun fotbal din campionat, in ciuda faptului ca n-au facut niciun transfer si era condiserata outsider inca de la startul campionatului. Vad ca apar tot mai multe rautati la adresa clubului dinamo, mai ales laitmotivu' legat de arbitrii. Deja suntem plictisiti de toate acuzatiile astea nefondate.Dar, ce sa-i faci, e ciuda mare, ca atunci cand investesti o multime de bani(fara cap) sa nu ai niciun rezultat, nici pe plan extern, nici intern. Diferenta intre Dinamo si Steaua (cu exceptia sezonului cand au ajuns in semifinala) pe plan extern am mai spus-o de nenumarate ori in comment-uri. Iar pe plan intern e destul de vizibil faptul ca n-au echipa. Hai Dinamo!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează