FOTBAL  »  LIGA 1  »  UNIREA URZICENI - STEAUA 1-1

Dinu Gheorghe: ”Unirea a avut arbitraje favorabile în acest sezon” ;) Tu ce crezi?

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 iunie 2009 00:00

Dinu Gheorghe, preşedintele echipei FC Braşov, a crede că Unirea Urziceni a beneficiat şi de unele arbitraje favorabile, nu neapărat voit, care au ajutat-o să căştige acest campionat.

”Unirea a avut arbitraje în favoare lor, în special în ultimele meciuri. Toate echipele campioane beneficiază de acest avantaj, nu neapărat voit. Ei au fost şi mediatizaţi foarte mult, membri ai conducerii fiind mai mereu prezenţi în emisiuni. Şi-au gestionat foarte bine fiecare pas”, a spus Dinu Gheorghe la GSP TV.

Playtech: Ce muncește Bănel Nicoliță acum și câți bani câștigă de când a fugit din România (exclusiv)


Comentarii (21)
 •  12 Iunie 2009, 23:30

Nu am nimic cu juctorul Dan Petrescu, il respect pentru fotbalul jucat. Ca antrenor e o rusine, cand nu castigau sarea la gatul arbitrilor. Nu e posibil asa ceva cand vrem un fotbal european. Cu asa oameni pe banca nu vom face nimic in europa, pentru ca nu avem la ce arbitri sa strigam. Acelasi lucru si pentru MM. Ei cred ca li se cuvine tot. Foarte bine atunci sa se faca un campionat in care sa joace doar echipa pe care o antreneaza si o conduc cei doi

val70
val70  •  12 Iunie 2009, 23:07

Voiam sa zic ca va inteleg supararea, dar cam exagerati cu asazisele arbitraje favorabile Urziceniului. Stiti de fapt foarte bine ca motivele pentru care ati pierdut titlul se afla (inca) in curtea voastra.

val70
val70  •  12 Iunie 2009, 23:03

Urziceni au fost avantajati in toate meciurile, asa au luat campionatul. Iar la Dinamo cred ca arbitrii le-au anulat vreo douaj de goluri perfect valabile. Daca arbitrul nu era asa rau cu ei la Urziceni, sigur nu se demoralizau, trageau de vreo 3 ori auu, auu, auu, apoi ii mancau pe brasovenii lui Razvan si isi luau desertul la Pitesti, castigau cu vreo 5-0.. Idiotul ala de arbitru spaniol, tocmit de Barcelona prin Gica Popescu le fura titlul... Borceo, oare cum se poate face intrare la asti

Vezi toate comentariile (21)
Comentează