FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Dinu îl face praf pe unul dintre cei mai apreciați mijlocași români: "Trece de doi adversari și la al treilea se împiedică singur! Îi păcălește pe fanii navi, care nu știu fotbal"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 octombrie 2016 09:21

Cornel Dinu a comentat evoluțiile lui Lucian Sânmărtean, mijlocașul Pandurilor, și l-a criticat pe acesta.

"Ne place să vedem masa, dar nu simțim bucatele. Mie Sânmărtean, ca jucător, nu mi-a plăcut niciodată. Eu judec prin eficiența jucătorului respectiv. Sânmărtean nu are în cariera lui decât foarte puține reușite.

A avut poate un an de zile în care a contat cât de cât pentru că a transformat acțiunile care par spectaculoase și care îi păcălesc pe naivi, cărora le place. Mai trece de un adversar, trece și de al doilea, iar la al treilea, de multe ori, se oprește sau își pune piedică singur.

Nu este un jucător care să poată face diferența. Este un jucător care place la peluză sau poate chiar și la tribuna a II-a și la tribuna I, la ce lume vine la noi și cât fotbal se joacă și cât se cunoaște fotbalul. Dar este un jucător care nu are finalitate în ceea ce face", a spus Dinu la DolceSport despre jucătorul de 36 de ani. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
10155287293643502
Alexandru Popescu  •  05 Octombrie 2016, 08:32

Dinule,aI mai multe carti scrise decat capionate castigate si alea in Romania ca afara Nu te-au loat nimeni...in schimb in critici pe toti...mai actualizeaza si tu ceva ceva legat de fotbal Nu citate"celebre"

sherlock
sherlock  •  05 Octombrie 2016, 07:25
Postat de polistul68 pe 04 Octombrie 2016, 22:09

Aici e vorba de mult mai mult....adica palmierul, pina acum, a dovedit un singur lucru. Ca dtie sa il pacaleasca pe Jiji...atit....si ea il jigneste pe Dinu, care a demonstrat ca a fost FOTBALIST. Rau, partinitor, sarcastic, cum o fi, dar a fost FOTBALIST. Nu poate primi lectii de la una care stie sa sa pacaleasca ciobani.

Ce caută palmierul în discuţia asta ?

plischi
plischi  •  05 Octombrie 2016, 06:11

intre modul in care juca dinu si cel in care - inca - joaca sanmartean este aceeasi diferenta ca intre un pepene copt si unul facut din coltzuri.

Vezi toate comentariile (48)
Comentează