FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Directorul sportiv al celor de la CFR Cluj îi ia partea lui Țucudean: "Ancheta Gazetei e singura care contează de zeci de ani de zile"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 decembrie 2018 21:07

Daniel Stanciu, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, îi ia partea lui George Țucudean în contrele privind titlul de cel mai bun fotbalist al anului (detalii AICI). Stanciu afirmă că singura anchetă care contează în desemnarea celui mai bun fotbalist român este cea a Gazetei Sporturilor.

"Ancheta Gazetei Sporturilor e singura care contează de zeci de ani de zile. E recunoscută de lumea fotbalului ca fiind adevărata anchetă în desemnarea superlativelor în România.

Acolo există un echilibru, este tradiție, un sistem clar de votare. Sunt implicate și formațiile, votează toți căpitanii, președinții, antrenorii. În plus, participă și fanii cu un procent important", a declarat Daniel Stanciu la TV Digi Sport.

Regulamentul Anchetei Gazetei Sporturilor

Procesul de vot poate fi urmărit în Gazeta Sporturilor și pe gsp.ro în perioada 30 noiembrie - 14 decembrie. Lista câștigătorilor va fi publicată pe data de 21 decembrie în Gazeta Sporturilor și pe gsp.ro.

Vor vota pentru clasamentul final al Superlativelor anului 2018 GSP: cititorii Gazetei, redactorii Gazetei Sporturilor, căpitanii echipelor de fotbal din Liga 1, antrenorii echipelor din Liga 1 și specialiști din cadrul MTS. Cititorii pot vota pînă pe data de 14 decembrie. Pe data de 21 decembrie vom publica în Gazeta Sporturilor și pe gsp.ro rezultatul votului și lista celor 61 de cîștigători ai concursului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
spion_kop
spion_kop  •  05 Decembrie 2018, 08:00

interesul bate fesul, jesepeul s-a transformat in ultimii 3 ani in agentie de impresariat, casa de pariuri, program de internship pentru fecesebei, sa nu mai vorbesc de cancanul aferent, purtatori de cuvint ai condamnatilor penali plus calitatea jurnalistica a redactorilor care isi primesc salariile/primele nu de la Richter.

10204990499961522
Dacian Tolea  •  04 Decembrie 2018, 23:09

Este cel puțin penibil să excluzi din calculele pentru cel mai bun fotbalist român golgeterul campionatului precedent și golgeterul la zi al campionatului național, titular al echpei naționale. George Țucudean trebuia să fie parte a oricărui concurs pentru cel mai bun fotbalist român. A-l exclude pe Țucudean înseamnă a pune fotbalul pe locul 2. Într-o competiție legată de fotbal... :( (((

Vezi toate comentariile (2)
Comentează