FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB VS. CSA STEAUA

Disputa FCSB - CSA Steaua, tranșată de Răzvan Lucescu: „Ce întrebare e asta?! Becali a tras tot fotbalul după el”

Răzvan Lucescu, antrenorul lui Al Hilal, este de partea lui Gigi Becali în „războiul” dintre CSA Steaua și FCSB. +28   FOTO
Răzvan Lucescu, antrenorul lui Al Hilal, este de partea lui Gigi Becali în „războiul” dintre CSA Steaua și FCSB.

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2020 12:45 / Actualizat duminica, 29 noiembrie 2020 13:58

Răzvan Lucescu, antrenorul lui Al Hilal, este de partea lui Gigi Becali în „războiul” dintre CSA Steaua și FCSB.

Ce întrebare mai este și asta? Toți știm că s-a făcut o tranzacție. Gigi Becali a luat clubul, l-a ținut la cel mai înalt nivel, el era atunci când Steaua și cu noi, Rapid, eram în sferturi, în Cupa UEFA. A rămas acolo și a ținut Steaua sus, mereu. 

Fără el, nu știu unde ajungea. Becali, prin ce a făcut la Steaua, a tras tot fotbalul după el. Toți eram ambiționați să-l batem și să investim și mai mult, pentru a ține pasul cu el. Așa am ajuns în sferturile UEFA. Este continuatoarea performanței. E clar, Steaua este în Liga 1, cea a lui Becali", a spus Lucescu jr. la Radio Sport 1.

CSA Steaua a câștigat pe 5 iulie, la Tribunalul București, palmaresul echipei de fotbal Steaua, de la înființare, 1947, până în 2003. Decizia nu a fost definitivă, iar FCSB a atacat-o la Curtea de Apel București.

Palmaresul CSA Steaua:

  • 21 de titluri de campioană în Liga 1
  • 20 de Cupe ale României
  • 4 Supercupe
  • 1 Cupa Campionilor Europeni
  • 1 Supercupa Europei

Ce are FCSB: 

  • 5 titluri de campioană
  • 3 Cupe ale României
  • 2 Supercupe
  • 2 Cupe ale Ligii

VIDEO. Helmuth Duckadam continuă războiul cu CSA Steaua: „Cum să întrețină un asemenea stadion?”

FOTO. Stadionul Ghencea a intrat oficial în administrarea CSA Steaua

+24 FOTO

Citește mai multe știri de actualitate:

Răzvan Lucescu, unic în istoria lui Al Hilal: „Sunt puțini în lume care au reușit asta”

Cosmin Contra, un nou atac la Pablo Cortacero: „Ruptura e totală. Cum a respectat el clubul dacă sunt atâtea familii care trăiesc de pe o zi pe alta?”

Când vin banii la Dinamo » Noul termen, anunțat în direct: „Am vorbit cu Pablo Cortacero, sunt milioane de euro”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (217)
mitralieraluidorel
mitralieraluidorel  •  30 Noiembrie 2020, 06:44
Postat de demolarii pe 30 Noiembrie 2020, 01:45

Asa se joacă și alba-neagra, te face in timp ce esti foarte atent. Si Bancorex a fost o bancă fanion, condusă tot ( ca și echipă preluată de Becali)de Păunescu, și are performanta in prezent!!! Păcat ca cei născuți recent nici nu stiu ca a existat. În plus, de ce nu a realizat performanta sportivă dupa ce au pierdutnumele?PSG e un club înființat în anii 70, și s-au consacrat , deci e posibil ! De ce nu și in Romania? De ce trebuie exceptii la exceptii pentru fiecare regulă?Hai sa fim performanți, nu cerșetorii. R Lucescu a plecat din Romania tocmai pentru ca nu i s-a permis să lucreze cum credea el....la fel ca si cei ce au mers, cum puteau, la Alba-Iulia in 1918.....fara acei oameni , Iohanis era doar un profesor de matematică ....si ce limba vorbea oare?

Pe premiza pe care mergi , inseamna ca “dinamoul” nu mai e “dinamou” , e dinamou in liga a 4a

mitralieraluidorel
mitralieraluidorel  •  30 Noiembrie 2020, 06:29
Postat de gido pe 29 Noiembrie 2020, 21:52

daca tot e mare jurist, lucescu cel mic sa ne spuna si cine e adevarata tska sofia...ca si in bulgaria sunt doua ...una pe locul 2, tska 1948, si alta pe locul 4, tska-ul cu care a jucat cfr-ul..prima a plecat din liga 4-a, cea de-a doua este ''fosta litex''...

Minti cu nerusinare .... CFR joaca si a jucat cu fosta litex . Mincinosule !

1038492862839188
Maria Dan-ion  •  30 Noiembrie 2020, 04:23
Postat de tictris pe 30 Noiembrie 2020, 02:14

Bre, lucrurile sunt cat se poate de simple. Incerc sa-ti explic cam in maniera in care le predau studentilor notiunile elementare de logica. Deci, incearca sa-ti imaginezi o entitate concreta, o persoana, un obiect, un lucru care exista; pe care il vezi, e palpabil, poti sa-l atingi cu mana. Daca aceasta entitate concreta iti este furata, sustrasa, instrainata, etc, NU inseamna ca nu mai exista sau ca a disparut in neant sau s-a evaporat in eter... Inseamna doar ca NU mai e a ta, ci a altuia, legal sau nu. Insa entitatea respectiva e TOT AIA, nu alta; exista, o vezi, poti sa pui mana pe ea! De exemplu, eu daca-ti fur masina, masina ramane in sine tot aia, chiar daca i-am schimbat placutele de inmatriculare, numai ca nu mai e a ta, ci a mea! Daca-ti fur nevasta, femeia e tot aia pe care o stiai si tu, arata la fel, chiar daca i-am schimbat numele din Ionescu in Popescu, numai ca nu mai e a ta, ci a mea! Prin urmare, daca fur ceva, entitatea ramane tot aia, cea originala (furtul ca act in sine NU preschimba autenticitatea sau identitatea obiectului, ci doar proprietarul acestuia). In cazul Stelei, ca a fost furata sau nu, este tot aia, cea originala; nimic nu arata ca ar fi alta. Iar daca a existat un pagubas, firesc si logic ar fi fost sa-si recupereze obiectul furat in instanta, in intregul lui... Deci, obiectul in sine, nu numele lui si stema de pe el...!!! E mai clar acum?

In 2005 Bodu de la ANAF a încercat sa scoată la vânzare emblema și palmaresul Stelei lui Becali ( pentru datorii către stat) , iar domnul Becali a cesionat sigla , emblema și palmaresul către AFC Steaua condusă de Păunescu . Acum poate înțelegeți mai bine ...

Vezi toate comentariile (217)
Comentează