LIGA 1  ·  DINAMOVISTI.RO

Doliu la Dinamo: mama lui Nicolae Badea a murit

Articol de - Publicat miercuri, 28 iulie 2010 00:00

O veste teribilă l-a bulversat pe Nicolae Badea în noaptea de marţi spre miercuri, cînd a fost înştiinţat că mama lui a trecut în nefiinţă. Doamna a fost internată în ultima perioadă în spital, iar preşedintele dinamovist era extrem de îngrijorat de soarta ei. Nu se ştie dacă şeful dinamovist va onora mîine seară prezenţa la meci, la duelul cu Hajduk Split. Oficialii şi angajaţii din Ştefan cel Mare au aflat în această dimineaţă de teribila veste şi sînt, sufleteşte, alături de preşedintele clubului.

Dumnezeu s-o odihnească în pace!Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (19)
ninache63  •  29 Iulie 2010, 09:33

DUMNEZEU S-O IERTE! Sincere condoleante intregii familii! Dar asta nu-i impiedica pe fotbalisti sa obtina calificarea inca de la Bucuresti. Ba din contra trebuie sa-i mobilizeze si sa lupte pana la epuizare.Asta si pentru "seful"Badea !!!!!!

redshadow  •  28 Iulie 2010, 21:29

Sincere condoleante!

circo  •  28 Iulie 2010, 18:40

Dumnezeu sa o odihneasca, dar este doliu in familia Badea, nu la Dinamo. La Dinamo a fost doliu cand au murit Florea Dumitrache sau Dumitru Nicolae Nicusor.

Vezi toate comentariile (19 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
Program TV complet

Liga 1