FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Dorel Stoica: "Vreau sa joc in Liga Campionilor!"

Articol de GSP - Publicat marti, 03 iulie 2007 00:00

Capitanul Universitatii Craiova, Dorel Stoica, a vorbit din cantonamentul din Austia despre esecul suferit in prima partida cu Schwadorf, dar si despre victoria clara din meciul cu Wurmla, 4-0. "Primul meci a fost un accident, oboseala acumulata si-a spus cuvintul. Bine ca ne-am revenit, iar important nu este rezultatul, ci modul in care evoluam. In partida cu Wurmla am intilnit un adversar mai slab cotat. Ati vazut ca am jucat doua formatii diferite".

Stoica a vorbit despre tragerea la sorti care a avut loc ieri la Liga Profesionista de Fotbal. Craiova va intilni in prima etapa Farul, apoi va merge la Iasi, acasa cu CFR-ul lui Andone, la Tg. Jiu si acasa cu Unirea Urziceni. "Daca nu avem cinci victorii din cinci la inceput, nu am ce sa mai zic. Ori ii batem pe toti, ori cine nu poate, la echipa a doua!". Capitanul "juvetilor" a vorbit si despre obiectivele echipei in noul sezon. "Obiectivul meu este primul loc! Daca iti propui putin, obtii pe masura. Eu le-am explicat acest lucru colegilor. Dorinta mea este sa jucam la anul in Liga Campionilor. Sper sa nu dezamagesc, sa fiu constant, sa prind un loc de titular, si, la vara, sa evoluez alaturi de tricolori la turneul final al Campionatului European", a incheiat Stoica.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează