FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Dorin Goian îl "înțeapă" pe Șumudică: "Nu avea ce să caute la Steaua"

FOTO: GAZETA SPORTURILOR
FOTO: GAZETA SPORTURILOR

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 mai 2017 08:54

Dorin Goian, fostul jucător al celor de la FCSB în perioada 2005-2009, crede că numirea lui Nicolae Dică pe banca roș-albaștrilor e cea mai bună soluție și nu crede că Marius Șumudică ar fi reprezentat o variantă viabilă pentru postul de antrenor. 

"Mă bucur foarte mult pentu Dică și consider că Gigi Becali a făcut cea mai bună alegere deoarece Șumudică nu avea ce să caute la Steaua.

Nu am nimic personal cu Șumi, dar trecutul său rapidist și conflictele pe care le-a tot avut în ultimii ani cu fanii Stelei nu-l recomandau deloc să vină el la Steaua. Nu uitați nici de răutățile pe care le-a avut față de Dică acum câteva luni și cum i-a vorbit.

Dică este un băiat extrem de ambițios și cred că are și un avantaj față de Mirel Rădoi. El îl are pe Meme alături. Mirel nu l-a avut pe Meme și lucrul asta s-a simțit", a declarat Dorin Goian, conform Fanatik. 

Dorin Goian și Nicolae Dică au fost colegi la echipa roș-albastră între 2005 și 2008.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează