FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Dorinel Munteanu, despre șansele lui Ianis Hagi de a ajunge în Bundesliga: „Dacă s-ar potrivi la Bayern sau Dortmund, nemții l-ar cumpăra fără probleme”

Dorinel Munteanu // foto: Gazeta Sporturilor
Dorinel Munteanu // foto: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 08 iulie 2019 11:29

Dorinel Munteanu (51 de ani) a comentat declarațiile recente ale lui Dumitru Dragomir (73 de ani), cel care spusese că are surse conform cărora Ianis Hagi (20 de ani) va ajunge în Bundesliga, la Bayern Munchen. 

„Să sperăm că Ianis Hagi va ajunge la o echipă la care va juca și unde va confirma. Rusia nu e un campionat ușor, e un campionat dur. Cu transferuri precum Ianis, Spartak se poate lupta la titlu în Rusia.

Dacă Ianis s-ar potrivi la Bayern sau Dortmund, atunci nemții l-ar cumpăra fără probleme, cota lui de piață nu e foarte mare,” a spus cel poreclit „Neamțu'” , la Pro X. 

„Eu am auzit că merge la Bayern Munchen. Luați-o ca pe un zvon. Nu mă întreabă pe mine ce să aleagă, dar l-aș sfătui să meargă la Bayern. Nemții sunt serioși și au nevoie de un jucător tehnic” Dumitru Dragomir, despre Ianis Hagi

  • Despre interesul lui Bayern pentru transferul lui Ianis Hagi a scris și presa germană (Detalii AICI)

 Vezi și: Cristian Bivolaru explică de ce transferul lui Ianis Hagi se realizează atât de greu: „Ești ca găina în grămadă” + „înțepături” spre Mircea Lucescu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
polistul68
polistul68  •  08 Iulie 2019, 13:21

Ianis e departe de ce se cere la bayern, sa fim realisti....

breitner
breitner  •  08 Iulie 2019, 11:57

Poate doar daca taica-su ajunge antrenor acolo (adica imposibil)!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează