FOTBAL  »  Superliga  »  SE JUDECĂ APELUL

Două echipe din Liga 1 nu au primit licenţa. Federaţia nu lasă să transpire încă nimic. Care crezi că sînt?

viorel duru, şeful departamentului de licenţiere din cadrul FRF
viorel duru, şeful departamentului de licenţiere din cadrul FRF

Articol de GSP - Publicat marti, 25 mai 2010 00:00

În ciuda asigurărilor transmise de conducătorii din Liga 1, că toate echipele rămase pe prima scenă au documentaţia completă şi vor primi licenţa pentru sezonul viitor, se pare că două dintre ele au probleme mari!

 

Astăzi, la FRF, se judecă recursurile celor două cluburi, ale căror nume este ţinut ultra-secret de Viorel Duru, şeful departamentului de licenţiere din cadrul FRF.

Oricare club care nu primeşte licenţa pentru 2010-2011 este automat retrogradat în eşalonul inferior. Preşedintele celor de la Pandurii Tg Jiu, Marin Condescu, a spus în mai multe rînduri că speră ca echipa sa să rămînă  totuşi pe prima scenă prin nelicenţierea unuia dintre cluburile clasate pînă la locul 15. ;)

În ultima perioadă, Universitatea Craiova şi Poli Timişoara au fost de mai multe ori nominalizate ca avînd probleme cu dosarele de licenţiere, însă amîndouă au anunţat prin Adrian Mititelu, respectiv Marian Iancu, că au primit de la FRF hîrtii prin care sînt anunţaţi că documentele sînt în regulă!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (48)
 •  31 Mai 2010, 11:09

daca a primit branesti licenta, care joaca in lanul de porumb, va asigur eu ca nu exista nicio echipa care sa nu o fi primit. dar daca totusi se va intampla, mai mult ca sigur una este urziceni! d-aia fuge MM si spera JIJI sa ia locul lor in liga campionilor. cealalta nu poate fi decat curtea de arges, pentru ca promoveaza mioveni si deja e prea mult pentru arges:))

 •  26 Mai 2010, 01:32
Postat de stefanel123 pe 25 Mai 2010, 17:08

rapid nu e ca a luat licenta cred ca e astra ploiesti si international curtea de arges

ce astra ma copile, astra e cel mai bogat club din romania esti nebun? uitativa la banii fiecarui patron , il face careva pe nicolae?

 •  26 Mai 2010, 01:14

sunt patru echipe craiova, galati, urziceni si steaua buzau (steaua pipera buzau)

Vezi toate comentariile (48)
Comentează