LIGA 1  ·  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Două povești geniale din cantonamentul lui Dinamo: „Cornel Dinu se uita și nu pricepea: «Bă, ce faceți voi aici? Sunteți nebuni!»”

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2020 14:36 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 15:01

Cristian Tănase, președintele Concordiei Chiajna, a fost invitat în această dimineață la GSP Live și a povestit două momente amuzante petrecute în cantonamentul lui Dinamo.

Tănase a activat în trecut ca șef al centrului de copii și juniori ai lui Dinamo. A fost și conducător al echipei secunde, fiind considerat omul lui Nicolae Badea.

VIDEO Cristian Tănase, la GSP Live: „Cornel Dinu se uita și nu pricepea: «Bă, ce faceți voi aici?»”

„Eram într-un cantonament la munte cu Dinamo, cu Cornel Țălnar antrenor. Domnul Cornel Dinu era director tehnic. Făceam jocuri amicale și după fiecare meci aveam câte o masă dată de gazde, cu jucători, cu toată lumea. Era foarte frumos. Am făcut o masă din asta și a doua zi aveam meci. 

La 11, ne-am dus la stadion și era o ceață de nu vedeai nimic. Nu se vedea la un metru de bancă. A început meciul, apare și Cornel Dinu după câteva minute. Se uita și nu pricepea. «Bă, ce faceți voi aici?». «La meci!». Și-a făcut cruce și zice: «Bă, nu se vede nimic, sunteți nebuni!». Aveam un medic foarte bun, nu mai e printre noi, Dumnezeu să-l ierte! Domnul Ghimpețeanu. Alerga un pic mai greu, săracul. Am vorbit cu jucătorii să se dea loviți pe partea cealaltă, în ceață. Striga unul, fugea medicul spre el, apoi striga altul din altă parte și tot așa”, a declarat Tănase. 

„Tot atunci, ne-a invitat cineva la o masă și am stat mai mult de miezul nopții. Oamenii produceau mobre, motociclete, pe la Zărnești. Eu cu Cornel Țălnar nu avem ce face și le spunem: «Am dori și noi două mobre, vi le achităm». Țălnar ne povestise că, atunci când a venit la Dinamo, avea o mobră și colegii i-au atârnat-o în copac, în fața blocului. 

Vă dați seama, eram încălziți, era trecut de miezul nopții și le-am cerut două mobre negre. Dimineața, la 7:30, sună telefonul în cameră. Eu dormisem trei ore, nici nu știam unde sunt. Ridic telefonul: «Știți, am venit cu mobrele!». Cu ce, poftim?! «Domnule, am venit cu mobrele!». Le-am tras o înjurătură și am închis telefonul. Apoi, am sunat și le-am zis: «Domnule, nu le mai luăm». În euforia noastră, oamenii au luat-o de bună că vrem mobre”, a mai spus Tănase.

VIDEO Cristian Tănase, invitat la GSP Live. Emisiunea integrală

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:Dan Bittman spunea „Să mor și eu de COVID, să dea Dumnezeu!„ Anunțul uluitor făcut acum de artist: `Chiar astăzi...`
Libertatea
Comentarii (1)
Razvan Mihailescu  •  02 Octombrie 2020, 14:23

Dinu asta ii bun la toate indiferent de regim, când a trebuit a fost informator, acuma ii revoluționar, le face pe toate din trombon, bine ca găsește fraieri care sa caste gura, oglinda fotbalului romanesc și a societății în care trăim, el și cu Mitica

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
18:15 Handbal M
PSG - HC Vardar
Digi 4
19:55 Fotbal, Europa League
Milan - Sparta Praga
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
19:55 Fotbal, Europa League
Antwerp - Tottenham
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Europa League
CFR Cluj - Young Boys
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Fotbal, Europa League
Roma - ȚSKA Sofia
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:00 Fotbal, Europa League
Rangers - Lech Poznan
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, Europa League
Arsenal - Dundalk
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet
Liga 1