FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Dragomir: "Am fost mîndru de galeria Rapidului în meciul cu CFR"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 octombrie 2009 00:00

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a spus că Steaua a luat amendă din cauza stadionului devastat şi a bannerelor pe care le-au afişat suporterii.

"Nu am dat nici o amendă pentru înjurături. Eu am fost cel mai înjurat personaj din fotbal. Steaua a luat amendă pentru bannere, pentru jigniri, scaune rupte şi stadion devastat. Am fost mîndru de galeria Rapidului în meciul cu CFR.

Nu sînt mai bun ca Mircea Sandu în FRF. El este în dreapta lui Platini. Mie îmi trebuie ani să ajung în locul lui. Mircea Sandu este preşedintele Federaţiei de 20 de ani, vorbeşte două limbi străine. Mircea Sandu poate ajunge vicepreşedinte la UEFA. Singurul de care îmi este teamă că îmi poate lua locul la şefia LPF este Mircea Sandu.

Guvernul nu dă bani pentru sportul românesc. Este posibil să se reducă Liga 1 pentru că sînt multe cluburi. Dacă ar exista o Ligă Profesionistă la Liga 2 s-ar organiza ei şi s-ar reduce numărul de echipe. După părerea mea Copos nu va vinde Rapidul.

Cred ca CFR Cluj poate ajunge în primăvara europeană. Este o echipă serioasă şi merită", a spus Dragomir la Fabrica de sport la telesport.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  20 Octombrie 2009, 01:08

Pai..macar de aia sa fi mandru (probabil ca nu te-au injurat) ca pe TOATE stadioanele (mai putin cele pro-FRF si pro-LPF aka CFR CLUJ, Ceahlaul, etc.) esti INJURAT NONSTOP. La puscarie interlopule. Pentru a te angaja in Romania pe cel mai neinsemnat post ti se cere sa ai un cazier judiciar curat. Cum poate un om ca asta care a facut PUSCARIE pentru delicte de drept comun sa conduca LPF? Only in Romania....

 •  20 Octombrie 2009, 00:58

degeaba ne lauzi comunistule, mai ales ca in aceelasi timp iti pupi in fund colegul de partid aka mircea sandu, "vicepresedinte uefa", voi sunteti opusul a tot ce inseamna ROMA-ROMANIA-RAPID. Voi sunteti Moscova-Securisti-Comunisti si PCRisti. Nu doar ati fost. Ati fost si sunteti. Zii! cate campionate ai tras sa le i-a dinamo?

 •  20 Octombrie 2009, 00:47

Ni se falfaie de parerile tale. Mai rau vei fi injurat meciul urmator pe Giulesti. N-avem nevoie de aprecierile tale. Ne e greata de voi!!!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează