FOTBAL  »  LIGA 1  »  RĂZBOIUL DECLARAŢIILOR DINTRE DRAGOMIR ŞI BECALI CONTINUĂ

Dragomir: "Gigi mi-a cerut ŞPAGĂ din drepturile TV! Vom merge în instanţă!"

Războiul declaraţiilor Dragomir vs. Becali continuă
Războiul declaraţiilor Dragomir vs. Becali continuă

Articol de GSP - Publicat joi, 30 iunie 2011 00:00 / Actualizat joi, 30 iunie 2011 11:45

Războiul Dragomir - Gigi Becali ia amploare. Într-o conferinţă de presă, preşedintele LPF a aruncat bomba: "Gigi mi-a cerut şpagă!".

" Gigi Becali mi-a solicitat şpagă şi personal, dar şi în Adunarea Generală. Crede că toţi Procurorii sînt la mîna lui. În Adunarea Generală i-am zis că nu pot da şpagă, să solicite Adunării dacă vrea bani mai mulţi. Vrea mai mulţi bani decît celelalte cluburi. M-a ameninţat că dă bani mulţi să mă schimbe şi că îşi va recupera banii, 50 la sută ia Steaua, restul împarte celorlalte cluburi.

Am pus problema în Adunarea Generală. Mi-a răspuns că e europarlamentar şi nu păţeşte nimic. I-am zis că e faptă penală, a spus apoi că a glumit. De ani de zile debitează că sînt angajatul lui.  LPF e o instituţie apolitică, autonomă, de drept privat, neguvernamentală. Spune că sîntem subordonaţi cluburilor. Habar nu are. Am venit şi cu statutul, în care scrie ce obligaţii are Liga şi ce obligaţii au cluburile", a declarat Dragomir.

Oficialul Ligii a răspuns şi acuzaţiilor, lansate tot de Becali, despre de faptul că ar fi luat mită din drepturile de televizare.

"Acel comision despre care vorbeşte l-am folosit în trecut şi îl vom folosi în continuare. Orice persoană care aduce un bonus la drepturile tv primeşte un comision între 5-15%. Aşa se procedează de 15 ani, iar preşedinţii de cluburi au ştiut foarte bine, dar nu au adus pe nimeni. Nu sîntem angajaţii lui Becali, pentru că membrii Adunării Generale nu sînt acţionari! Acestea sînt aberaţii ale unui om necontrolat. Îmi cer scuze telespectatorilor pentru că m-a luat valul şi i-am răspuns jignirilor. De acum înainte aplicăm legea vizavi de domnul Becali şi ne ducem în instanţă cu tot ce ştim că fac domnul Becali şi cei din jurul lui.

El spune că sîntem subordonaţi cluburilor, dar habar nu are. Crede că eu sînt angajatul lui! Domnul Becali ne-a dat în judecată pentru drepturile de televizare, dar în statutul Ligii scrie clar, «Liga este titularul drepturilor de radio-televiziune. Orice decizie este la dispoziţia Ligii... Membrii nu pot deschide acţiune în justiţie în contradictoriu cu LPF în legătură cu acestea»", a spus Dragomir.

Playtech: Laurențiu Reghecampf a IERTAT! ”Am avut o discuție, mi-am dat seama că au înțeles”


Comentarii (10)
ciunguconstantin
ciunguconstantin  •  30 Iunie 2011, 21:29

asta mai lipsea acum G.P.baciu sclavul becalistilor la liga.

iulybalog
iulybalog  •  30 Iunie 2011, 16:19

Si nu se sesizeaza nimeni! Normal, cei din bucuresti pot face ce vor, coruptia, si politia este de partea lor! Restul .... sa sufere! Viva Miticii, oltenii si moldovenii! Mi-e sci,rba de Rrrromanica voastra!

gatuso
gatuso  •  30 Iunie 2011, 15:22

Mitica de la Liga trebuie sa inteleaga ca a avea dreptul sa dea un comision nu este totuna cu a trebui sa dea un comision. Ca sa PRIMEASCA acel comision acea firma trebuia sa si presteze ceva in baza acelui Contract de Comision. Ori acest lucru nu s-a intamplat. S-a venit cu aceeasi societate de televiziune si s-a licitat suma care fusase impusa de catre Gigi cu o saptamana inainte.Probabil stia el ceva. Mai am o curiozitate. Acea societate care a comisionat tranzactia a fost reprezentata la negocierile dintre Liga si Digi de catre vreo persoana. Daca da, ce a facut efectiv acel negociator ? Care mai este meritul lui Mitica

Vezi toate comentariile (10)
Comentează