FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Dragomir vrea mai mulţi arbitri tineri: ”Cei în vîrstă sînt uşor de influenţat” :O

Dumitru Dragomir dorește să se acorde mai multă încredere arbitrilor tineri
Dumitru Dragomir dorește să se acorde mai multă încredere arbitrilor tineri

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 16 mai 2012 11:42

Dumitru Dragomir a susţinut o conferinţă de presă la sediul Ligii. Preşedintele LPF a abordat mai multe teme, dintre care nu avea cum să lipsească cea legată de arbitraj, care naşte controverse la fiecare etapă din Liga 1.

În acest context, Dragomir a spus: ”Trebuie să punem mai mult bază pe arbitri tineri şi talentaţi. Nu am nimic cu cei mai în vîrstă, dar aceştia sînt uşor de influenţat. De şeful lor, de alţii... Nu pun însă la îndoială cinstea lor”.

Despre Steaua: ”Stoichiţă e un antrenor tare. Printrei cei mai buni. Ştie extraordinar ce are de făcut. Un titlu se cîştigă prin implicarea totală a patronului. Dacă îl excluzi 1 la sută nu mai ai şanse”.

Despre fanii Rapidului: ”Le-am dat drumul cu copii şi doamne. Dacă sînt doamne, cum pot scoate pe gură asemenea prostii? Ce fel de bărbaţi or avea acasă? Dacă vreau, mîine fac un Comitet de Uregenţă şi-i scot pe toţi din stadion”.

Despre Dinamo: ”Trebuie felicitată pentru locul pe care-l ocupă cu lotul avut la dispoziţie. Are conducere bună, la fel antrenorii, altfel era rău de tot. Trebuie să-şi facă echipă”.

Despre ”naţională”: ”Florescu a fost convocat pentru stagiul din Austria fiindcă este titular la echipa lui. Piţurcă nici nu prea are pe cine să aleagă. Iar Lobonţ chiar e portar mare, deşi nu prea joacă la AS Roma”.

 

 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
mosh_vishiniu
mosh_vishiniu  •  16 Mai 2012, 15:33

si inca ceva.cine sunt bai cei care voteaza ca in fruntea ligii si a frf sa fie astfel de secaturi?nu sunt oameni de-ai nostri de pe la cluburi?hai sa ni-i luam fiecare in primire ca macar la urmatoarele alegeri sa scapam de penalii astia doi,mama lor de nenorociti!

dtdr
dtdr  •  16 Mai 2012, 15:32

CONDUCERE NOUA trebuie atat la lpf cat si la frf si toate se rezolva, ca ma gandesc, ca vor veni si unii seriosi !

22schurlle
22schurlle  •  16 Mai 2012, 14:38

Parerea mea ca in loc de arbitrii straini mai valabili ar fii arbitrii tineri de la noi

Vezi toate comentariile (14)
Comentează