FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - DINAMO 2-2

Dragoş Grigore va rata tot sezonul!

Dragos Grigore, Grigore, Dinamo
Dragos Grigore, Grigore, Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 martie 2010 00:00

Printre cei mai buni jucători ai derby-ului CFR Cluj - Dinamo, Dragoş Grigore s-a accidentat astăzi şi va rata sigur tot restul retului. Cristi Borcea a confirmat la Fanatik Show că tînărul dinamovist are fisură de peroneu.

"Din păcate, Dragoş Grigore are de fisură de peroneu. Era un băiat de caracter, poate rata tot sezonul. Mai bine pierdeam meciul decît să se accidenteze el", a spus Cristi Borcea la Digisport.

Ulterior, Cornel Dinu a intervenit la GSP TV pentru a reda verdictul corect: "Dragoş Grigore are fractură de peroneu şi a încheiat sezonul"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (29)
 •  14 Martie 2010, 14:06

Bah ce au ajuns sa latre toti prostii cfr-risti.. bah frate voua nu e rusine ? da ma.. toti sunt impotriva voastra si voi sunteti cu nenea mircea.. intrarea aia de K1, nu face parte din fotbal! pana si in anglia isi lua cateva etape bune, nu conteaza ce a vrut sa faca ci ce a facut, putea la fel de bine sa isi traga putin picioru ca isi daduse seama ca nu mai atinge mingea.. A iesit cumva kone sa zica macar, imi cer scuze fata de acest jucator ? personal mi'as dori sa pateasca si el asa ceva!

 •  14 Martie 2010, 13:54

Nu a-ti vazut ma ca a fost ofside,ce tot ma omorati cu penaltiul neacordat.Eu din respect nu asi mai deschide gura,clar sa vazut ca dinamo a dominat meciul de la cap la coada.Daca dinamo ii prindea pe steaua ieri nu scapau fara 3-4 gloante cum zice ciobanu.

 •  14 Martie 2010, 13:45

tin cu cfr dar recunosc, urat gest al lui kone. macar sa iasa sa-si ceara scuze

Vezi toate comentariile (29)
Comentează