FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL

Dragoș Nedelcu, aspru criticat după scandalul cu Hagi: „Zeflemist! Te plimbi de la o echipă la alta și faci așa ceva?! O să fie grav”

Articol de GSP - Publicat marti, 23 august 2022 10:27 / Actualizat marti, 23 august 2022 10:42

Liviu Ganea, fost atacant în Liga 1, a comentat scandalul dintre Dragoș Nedelcu și Gică Hagi, în meciul Farul - FC Voluntari 2-1. 

Fost jucător la Dinamo și CFR Cluj, Liviu Ganea l-a criticat pe mijlocașul Farului care l-a nemulțumit pe Hagi pentru atitudinea sa în momentul schimbării. 

„Regele” i-a cerut imediat explicații, iar Nedelcu s-a întors și a dat iar mâna cu tehnicianul, în timp ce acesta îl critica. 

Detaliul care vrea Hagi să fie remarcat după revenirea cu Voluntari: „Nu ziceți niciunul nimic?!” + „Nu avem niciun leu de achiziții. Să nu uitați!”
FARUL - VOLUNTARI 2-1
Detaliul care vrea Hagi să fie remarcat după revenirea cu Voluntari: „Nu ziceți niciunul nimic?!” + „Nu avem niciun leu de achiziții. Să nu uitați!”

Liviu Ganea se ia Dragoș Nedelcu pentru conflictul cu Hagi 

„Cred că Nedelcu nu conștientizează momentul ăsta al carierei. N-a jucat, vine după o perioadă lungă fără meciuri, a avut transferul nereușit în Germania și nici la FCSB nu a jucat. 

Până la urmă, Hagi te ajută în felul ăsta. Omul ăsta are răbdare cu tine. Poate alții n-ar fi avut. Asta ar trebui să-i dea de gândit. Mai are până să revină la forma pe care o avea când pleca de la Viitorul. 

Depinde și față de cine ai frustrări. Sunt anumiți antrenori față de care trebuie să ai un respect. Mai ales Hagi! Nu poți să ieși așa. Era zeflemist când a ieșit, tot gesticula și dădea din mâini.

Poate Hagi și-a pus prea multe speranțe în tine și poate nu meritai atâtea șanse. Ai fost la atâtea echipe, te-ai plimbat de la o echipă la alta și nu prea ai jucat, iar acum Hagi te ține 60 de minute. 

Și Hagi câtă răbdare va avea cu el? Poate îl va ține sezonul ăsta. Dar va fi grav dacă și Hagi își va pierde încrederea în Nedelcu”, a spus Liviu Ganea la ProArena.

E ca și cum eu nu l-aș saluta pe Lucescu. Nedelcu dă mâna ca și cum mai bine nu dădea. E o nerecunoștință totală față de mentorul lui, care l-a făcut fotbalist. Inadmisibil! 

-Florin Răducioiu, la Orange Sport

VIDEO Alibec, gol spectaculos cu Voluntari!

Citește și: 

Farul, revenire fantastică » Echipa lui Hagi e noul lider din Superliga!

Denis Alibec, după primul gol de la revenirea în Liga 1: „Am cea mai mare încredere în domnul Hagi” + Lăudat de un fost mare atacant

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  24 August 2022, 08:43
Postat de balderis pe 23 August 2022, 13:53

Nedelcu , Tănase și Coman au venit la fîcîsîbî băi băiatule nu la steaua ! Tu nu știi cu ce echipă ții !?

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gigimarga2
gigimarga2  •  23 August 2022, 21:02
Postat de corectorul pe 23 August 2022, 12:00

Cand comentati, puneti-va putinii neuroni la contributie si faceti-o la subiect si in context. Subiectul de fata il reprezinta atitudinea zeflemista, lipsita de respect pe care un fotbalist (aici intamplator Nedelcu) O ARE FATA DE ANTRENORUL SAU/PROFESORUL SAU (AICI LA FEL DE INTAMPLATOR HAGI, caci putea fi oricine altul), in contextul schimbarii din cauza jocului slab prestat de catre fotbalistul schimbat. E greu cand esti plin de prejudecati si ai doar un gram de neuron cu care te falesti prin arogarea dreptului la exprimarea oricarei frustrari in public!

Orice actiune are si reactiune. In fapt modul in care isi trateaza Hagi fotbalistii (el sau oamenii lui) se reflecta in ,,respectul " la care faci referinta si care nu este decat ,,efectul"respectului pe care Hagi il arata jucatorilor sai. Mergand pe principiul: ,,daca eu va platesc ma p...ș pe voi " culege exact cea ce a semanat.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  23 August 2022, 17:55

...fotbalminim mai exista si alte pareri ...eu ma pricep la blaturi ...am vazut multe la viata mea ...iar regele nu i strain de asa ceva ...am vazut ce inseamna suporter taliban ...daca tu consideri ca hagi e cel mai bun din Ro nu iti schimb eu parerea ...insa nu te mai crede destept si noi care avem alte pareri suntem spectatori de oina ...

Vezi toate comentariile (16)
Comentează