FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ

EXCLUSIV // VIDEO Preferații lui Cristi Dulca de la Rapid: „A venit, s-a adaptat repede. Dar el rămâne liderul”. Ce părere are despre U Cluj

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 12:11 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 12:47

Cristi Dulca, 51 de ani, vorbește despre echipele sale de suflet, Rapid și U Cluj, care se vor întâlni luni seară, în duel direct, în Giulești

Cristi Dulca (51 de ani), fost component al "Generației de Aur" și actual selecționer al echipei naționale de fotbal feminin, nu poate anticipa cine va câștiga campionatul intern la finalul stagiunii 2023/2024.

Ioan Ovidiu Sabău revine ca adversar în Giulești: „Nu sunt jucători care să se intimideze, au strâns bătălii”
RAPID - U CLUJ
Ioan Ovidiu Sabău revine ca adversar în Giulești: „Nu sunt jucători care să se intimideze, au strâns bătălii”

Ardeleanul a prefațat, practic, una dintre întâlnirile tari și imprevizibile ale etape #17, meciul dintre Rapid și U Cluj, de luni seară, 27 noiembrie, de la ora 20:30.

Cristi Dulca este în dubiu pentru cine va fi campioană: „Liga e mult peste ceea ce a fost în trecut”

Fostul căpitan al giuleștenilor, campion în Grant în 1999, își dorește ca un nou trofeu să ajungă în vitrina Rapidului, dar nu se lansează în pronosticuri gratuite. A și motivat de ce.

"Acest campionat e mult, mult peste ceea ce a fost în trecut. Mă refer la calitate. Uitați-vă la Hermannstadt, Petrolul, U Cluj, nu mai sunt doar echipe ce vor să rămână în Liga 1, și-au propus obiective importante. 

Fiecare meci îți oferă surprize. Și Sepsi își va reveni. Cam astea sunt echipele ce se vor lupta pentru play-off, cele care sunt deja în primele șase și pe lângă aceste poziții.

După sosirea lui Neluțu Sabău, U Cluj a început să joace, a făcut puncte, o văd în primele șase", a punctat Dulca într-un interviu acordat GSP.ro.

8echipe a adunat Dulca în cariera de fotbalist: CFR Cluj, Gloria Bistrița, Rapid, Pohang Steelers, Ceahlăul, Gaz Metan, U Cluj și Honved Budapesta

Fostul component al Generației de Aur este la fel de apreciat și în Giulești, și pe Cluj Arena.

Care sunt preferații lui Cristi Dulca de la Rapid

Un nume important în cadrul istoriei giuleștenilor, chiar dacă nu a fost antrenor principal niciodată acolo, Dulca a dezvăluit care sunt preferații săi din istorie clubului alb-vișiniu.

"Sunt mai mulți. Rrahmani - de el îmi place, în special. Mi-a făcut o impresie bună, a venit, s-a adaptat repede, a dat goluri. Dar Săpunaru e preferatul meu, ca lider, ca om", a comentat Cristi.

Vizavi de atmosfera creată pe cele două stadioane dragi lui, noul "Giulești" și "Cluj Arena", Dulca a declarat: "Pe ambele stadioane e atmosferă fantastică, nu pot alege, pe ambele e frumos".

Am emoții mereu la meciurile naționalei, m-am bucurat enorm pentru calificare. Am încredere și în ceea ce va urma la Euro. Putem, avem resursele necesare și la turneul final. Sper să revăd oamenii.

Cristi Dulca

Citește și alte știri:

EXCLUSIV U Cluj suflă și-n iaurt! Când se poate face afacerea cu turcii și de ce ardelenii nu vor avea soarta „fraților” de la Dinamo: „Poate ei s-au gândit la Lucescu”

EXCLUSIV Horațiu Moldovan a ales data plecării de la Rapid: „Asta își dorește”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează