FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - U CLUJ

Ioan Ovidiu Sabău revine ca adversar în Giulești: „Nu sunt jucători care să se intimideze, au strâns bătălii”

U Cluj - CFR Cluj/ foto: Cristi Preda (GSP)
U Cluj - CFR Cluj/ foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat duminica, 26 noiembrie 2023 15:25 / Actualizat duminica, 26 noiembrie 2023 16:04

Neluțu Sabău, un nume respectat printre suporterii rapidiști, vine luni ca adversar, cu U Cluj, a explicat care este starea de spirit a „Șepcilor roșii” înaintea descinderii în Grant

Rapid - U Cluj se joacă luni, 27 noiembrie, în Giulești, de la ora 20:30, în Capitală, un joc între două pretendente clare la play-off, cu mențiunea că trupa lui Cristiano Bergodi vizează titlul. 

Antrenorul lui Dinamo Zagreb spune că nici măcar nu a auzit de Horațiu Moldovan: „Nimeni nu m-a întrebat dacă îl vreau sau nu”
RAPID
Antrenorul lui Dinamo Zagreb spune că nici măcar nu a auzit de Horațiu Moldovan: „Nimeni nu m-a întrebat dacă îl vreau sau nu”

În plus, este un meci de orgoliu pentru Ioan Ovidiu Sabău și compania. Bergodi le-a „luat” trofeul Cupei României în mai 2023, când Sepsi s-a impus la penalty-uri în detrimentul alb-negrilor.

Ioan Ovidiu Sabău despre revenirea în Giulești: „Mi-a dat bucuria de a câștiga trofee”

Sabău a fost un jucător emblematic în istoria Rapidului, la finalul anilor '90. Neluțu a fost jucătorul giuleștenilor între 1998-2000, apoi 2001-2003, iar în 2012 a fost antrenorul principal al formației.

78de meciuri a adunat în L1 Sabău pentru Rapid, având și 3 goluri

„E un meci special pentru mine. Am petrecut patru ani frumoși acolo, am câștigat două titluri, condiții superbe, în perioada domnului Copos, cu un antrenor de excepție, domnul Lucescu, un grup extraordinar. Foarte important ce-au reprezentat și acei suporteri pentru mine.

Una caldă, alta rece pentru Sabău la U Cluj: revine fotbalistul care l-a impresionat, are probleme unul dintre cei mai lăudați jucători
U CLUJ
Una caldă, alta rece pentru Sabău la U Cluj: revine fotbalistul care l-a impresionat, are probleme unul dintre cei mai lăudați jucători

Rapid mi-a dat bucuria de a câștiga trofee! Aveam condiții de antrenament, de cazare, de masă, mai bune decât aveam în Italia, la Brescia”, a declarat Neluțu Sabău, înaintea plecării spre București.

5trofee a cucerit Sabău pentru Rapid, două campionate, două Supercupe și o Cupă a României

Ioan Ovidiu Sabău dă ochii din nou cu Cristiano Bergodi: „Aici, a schimbat mult”

Sabău bifează un nou episod al confruntărilor sale cu Cristiano Bergodi.

„(Rapid) Echipă disciplinată, bine pregătită fizic, așezată bine în teren de un antrenor meticulos, Cristiano Bergodi. Toți jucătorii aleargă acolo! Sunt dedicați, implicați, în toate momentele jocului. Aici, a schimbat mult Cristiano, la mentalitate. Are numai victorii acasă în ultimele cinci jocuri, cele mai multe goluri înscrise. Nu spun astea ca să-mi pregătesc... discursul, că va fi greu”, s-a amuzat Sabău.

Mi-am pregătit bine echipa, jucătorii s-au pregătit bine, mergem să jucăm, să avem curaj, să arătăm valoare, calitate. Am arătat că știm să jucăm și avem speranțe mari că vom scoate un rezultat foarte, foarte bun
Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj

Cuvinte de laudă pentru Săpunaru, așa cum și eu am jucători lideri și pe teren, și la interviuri. Avem pe Chipciu, Nistor, în condițiile în care Mitrea și Bic vor fi absenți. Dar îi mai avem pe Vătăjelu, Lucas și alți jucători buni. Vrem să creștem de la meci la meci, să arătăm identitate
Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj

Ioan Ovidiu Sabău știe cine face diferența și la Rapid, și la U Cluj: „Acești lideri se respectă, sunt responsabili, au orgoliu”

Antrenorul clujenilor este simpatizantul fotbaliștilor cu experiență, sunt câțiva în cele două garnituri.

„Atmosfera din Giulești ne va motiva și pe ei, și pe noi. Cum și atmosfera de la derby-ul Clujului îi motivează foarte tare și pe cei de la CFR. Va fi o atmosferă de fotbal. Nu cred că vor fi jucători care să se intimideze, au trecut prin multe bătălii, vor fi motivați de acest meci.

Acești lideri se respectă pe ei ca fotbaliști, se recuperează bine. Joacă pentru ei, sunt așteptări mari de la ei, sunt foarte responsabili. Au orgoliul lor, au acea ambiție și vor să fie respectați pentru ceea ce fac pe teren. Uite, așa Dan Nistor a fost ales jucătorul campionatului! El și Chipciu au prins echipa sezonului până acum.

E bine că Lucas a revenit, Vătăjelu arată bine după o perioadă lungă. Și Manu arată mai bine, la fel și Fossati, s-au antrenat foarte, foarte bine. Se vede un plus de ritm la ei. Mă bucur că Ianis Stoica se simte bine la Cluj, înseamnă că am lucrat bine, că el poate progresa ca fotbalist. E bine, ca antrenor, să auzi că un fotbalist se simte bine cu tine”, a reacționat tehnicianul „Șepcilor roșii”.

Ianis Hagi e acel jucător ce poate face diferența, nu se ascunde de joc. Tot la fel și Drăgușin, și Rațiu, și Drăguș, care nu a făcut multe lucruri în Serie B. Mi-a plăcut și de Burcă, nu mai zic de Moldovan, portarul. Cu toții, în frunte cu selecționerul, primesc laude și aprecieri
Ioan Ovidiu Sabău, antrenor U Cluj

3meciuri consecutive fără victorie, în Cupă și în campionat, a adunat U Cluj, remiză cu CFR (Cupă), eșec cu Voluntari și remiză cu Petrolul, toate pe Cluj Arena

Citește și alte știri:

EXCLUSIV U Cluj suflă și-n iaurt! Când se poate face afacerea cu turcii și de ce ardelenii nu vor avea soarta „fraților” de la Dinamo: „Poate ei s-au gândit la Lucescu”

EXCLUSIV De la „Așa sunt zilele mele” la „Noi suntem peluza Șepcile roșii!” » Experiența unui străin încă îndrăgostit de Cluj Napoca

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează