FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Dumitru Dragomir, dezvăluire surprinzătoare: „Sunt angajatul fiului meu, dar nu iau bani. Trăiesc din pensie”

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 februarie 2020 14:47

Dumitru Dragomir (73 de ani) a vorbit despre planurile sale și a dezvăluit salariul pe care l-a încasat la Ligă. 

„Acum construiesc un bloc. Cel mai frumos din București, vă spun! E la 200 de metri de Herăstrău. Stau acolo de dimineața până seara.  

În rest, sunt angajatul fiului meu. Dar nu iau niciun ban. Trăiesc din pensie. Am o pensie bună. Păi aveam 15.000 de euro salariul când eram la LPF. Plăteam 6.000 de euro la stat. Cum să nu am pensie bună? Mi-am asigurat bătrânețile”, a declarat Dumitru Dragomir la TV Digi Sport. 

„Sunt prea bătrân pentru a face o școală de fotbal. Dar ăsta e marele meu regret. Erau terenuri ieftine la Gigi. Dacă luam 5 hectare de la Becali și făceam o școală, aduceam toate valorile la mine. Nu mai plecau la Hagi. Făceam un centru cu niște condiții excepționale” 
Dumitru Dragomir 

Dumitru Dragomir a fost președintele Ligii Profesioniste de Fotbal din 1996 până în 2014. 

Vezi și:

VIDEO Dumitru Dragomir, operat la începutul anului: „E franjuri, dar m-am recuperat eu după probleme mult mai grele!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
ciuke
ciuke  •  03 Februarie 2020, 10:19

@Gigi Manastur, Rar imi este dat sa citesc un comentariu atat de bun. Fara insulte, jigniri, argumentat si la obiect. Felicitari!

105457414353425
Gigi Manastur  •  03 Februarie 2020, 09:20

ati avut bunici care au facut puscarii politice? ati avut parinti la fel? ati avut vreo ruda ce a fost pe front etc? stiti ce pensii au ? daca au. v-ati ntrebat ce pensie a avut petre tutzea? sau ce bine fac regimurile total inumane pe cind criminalii inginerului ursu au fost absolviti de orice crima? v-ati intrebat daca generatia steaua 86 nu au pensii viajere? a avut insa regele mihai pensie data de comunisti el care nu prea a facut nimic in afara de o lovitura de stat si apoi premiat de doua ori cu marele premiu si medalie "victoria" a rusilor? spun toate astea pentru a scoate in evidenta societatea necinstita condusa de politicieni corijenti la capitolul cinste. mitica? pornind de la banii facuti si la fc scornicesti unde s-a dus slugarnic si cu oportunitate sa faca bani pentru echipa lui pingelica. apoi la dinamo victoria omul securitatii si a militiei. el fost militean smecher cu barbutul a stiut sa traga cu urechea si apoi sa santajeze. singur spunea pe cind mircea sandu alta figura de doi lei incera sa acuze pe multi inclusiv pe el ca il va determina sa vorbeasca. spnea ca ar scrie o carte si este oprit sa o faca pentru a nu vorbi. sigur ca stie multe si asta il tine in viata cu toate ca am citit de noua condamnare cu executare de 3 ani. astea nu mai valoreaza nimic daca nu li se ia averea. atunci vom vorbi de o societatea corecta. bunicul sotiei mele a primit 3000 de euro fiind omorit in beciurile securitatii cu multi , multi ani in urma si

103798407052226
 •  03 Februarie 2020, 08:33

*** GSP 12 ianuarie 2009:"Astăzi, în cadrul Adunării generale a LPF, s-a votat salariul şefului LPF, Dumitru Dragomir. Remuneraţia se va ridica la 15.000 de euro pe lună, ajungînd la un total de 180.000 de euro pe an. Toate cele 18 cluburile au fost de acord cu această propunere venită din partea şefului dinamovist Cristi Borcea. Salariul său va fi suportat de echipele din Liga I. În ultimii 10 ani, cînd a avut un salariu constant de 3.000 de euro pe lună, Dragomir nu şi-a încasat niciodată banii respectivi, suma totală întorcîndu-se la cluburi." deci nea mitica nu a incasat vreun ban pana in ianuarie 2009,pt ca muncea pro bono ,ca ala de la sanatate ! numa ca vine leonidas care era gard in gard cu internele si spune:nea mitica vezi ca vine controlu si e pacat....! urgent sedinta la liga si leonidas propune salar de 15.000 lunar(probabil ca nu i-a incasat vreodata,el lucrand tot pro-bono) si controlu -prinde orbu,scoate-i ochii ! acu joaca table in cismigiu,ca a fost baiat destept la viata lui ! salutari de la agigea ! frumoasa si eterna romanie !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează