FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Steliano Filip, pus la zid de Dumitru Dragomir: „Stai, mă, în banca ta! Cum să te legi de o legendă ca Rednic? + critică venirea lui Uhrin

Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 martie 2022 20:25 / Actualizat vineri, 11 martie 2022 21:03

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, îi ia apărarea lui Mircea Rednic (59) în conflictul cu Steliano Filip (27).

Dumitru Dragomir a comentat schimbul de replici dintre cei doi și îi dă dreptate lui Mircea Rednic, criticându-l dur pe Steliano. 

„Nu greșește Rednic. Puștiul ăla greșește. Stai, mă, în banca ta! Când faci un joc bun poți să ai glas, dar când joci cum joci tu te legi de Rednic, care e o legendă. Mă îndoiesc că la Real Madrid se mănâncă burgeri ( n.r. - răspuns la declarația lui Mihai Stoica, cel care spunea că nu numai la Dinamo se mănâncă burgeri după meci). Carne tocată nu dă nimeni sportivilor. Nici nu știi ce fel de carne e dacă e tocată, poți să bagi acolo și pene de gâscă. 

Rednic are dreptate 100%. Steliano Filip a fost mai mult eliminat decât a jucat. Să meargă un an pe blat și apoi să încerce să joace și fotbal”, a declarat Dumitru Dragomir potrivit Prosport.

Dumitru Dragomir: „Dusan Uhrin e o ciorbă reîncălzită”

Dragomir a comentat și aducerea înapoi la echipă a lui Dusan Uhrin, după plecarea lui Flavius Stoican. Nu crede că venirea cehului este un lucru bun pentru alb-roșii.

„Dusan Uhrin e o ciorbă reîncălzită, nu prea mănânc ciorbă reîncălzită. Dinamo era salvată până la baraj. Dusan poate să-și facă echipă acum pentru baraj. Ei chiar dacă vor să retrogradeze, nu pot, din cauza celorlalte două echipe. Când suporterii pun antrenorul se alege praful. Peste tot în lume se întâmplă asta. 

Suporterii trebuie să susțină echipa și la bine și la greu, dar să nu influențeze numirea de antrenor, schimbarea de președinte etc. Stau și mă gândesc când a fost dat afară Copos de galerie. Unde era Rapidul acum cu Copos? Eu vă zic că era campioană în ultimii ani”, a mai spus Dragomir.

Dinamo nu retrogradează. O salvează doar aviația militară americană. Au venit acum americanii la noi și i-au salvat. La baraj se va salva, dar, dacă va cădea cu U Cluj, nu trece de ardeleni
- Dumitru Dragomir

Citește alte știri din Liga 1:

Dan Petrescu „a luat foc” înaintea primului meci din play-off: „E un campionat fals. Cea mai mare prostie din istoria fotbalului”
CFR Cluj
Dan Petrescu „a luat foc” înaintea primului meci din play-off: „E un campionat fals. Cea mai mare prostie din istoria fotbalului”
Fost campion cu FCSB, declarație tranșantă: „CFR Cluj, în acest moment, nu are concurență”
CFR CLUJ
Fost campion cu FCSB, declarație tranșantă: „CFR Cluj, în acest moment, nu are concurență”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
314813702705546
Valeriu Seciu  •  12 Martie 2022, 17:50

Bai mitica-puscarie, mai bine stai tu in banca ta, ca nu esti mai breaz ca Rednic, amandoi sunteti 2 epave. De unde ai mai scos-o si pe asta, ca Rednic e o legenda ?

157529838161978
Tudorel Dumitru  •  12 Martie 2022, 12:54

Coane Mitica nu aveai nici dupa ce bea apa daca n erau nenorocitii astia de la Dinamo.Vezi-ti ma de batranetea ta si nu mai da din clanta aiurea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează