FOTBAL  »  LIGA 1  »  INFRASTRUCTURĂ

EXCLUSIV Un om cu greutate din fotbal îi acuză pe Florin Cîțu și pe Eduard Novak: „Nu se poate așa ceva! Miniștrii nu fac nimic”

Florin Cîțu și Eduard Novak / Sursă foto: Instagram Florin Cîțu
Florin Cîțu și Eduard Novak / Sursă foto: Instagram Florin Cîțu

Articol de GSP - Publicat luni, 20 septembrie 2021 11:38 / Actualizat luni, 20 septembrie 2021 12:08

Dumitru Dragomir (75 de ani), fostul președinte de la LPF, îi sfătuiește pe oamenii politici din România să-și îndrepte urgent atenția către sport.

Într-o intervenție avută la GSP Live, „Corleone” a ridicat un semnal de alarmă cu privire la condițiile din fotbalul juvenil. Dragomir e nemulțumit că noua generație de fotbaliști se antrenează preponderent pe terenuri sintetice și îi acuză de pasivitate pe prim-ministrul Florin Cîțu și pe Eduard Novak, ministrul Tineretului și Sportului.

Dumitru Dragomir: „Prim-ministrul nu face nimic!”

„Tot spun la fiecare emisiune. De frică, jucătorii nu învață să facă alunecări, nu învață să dea cu capul, le intră grăunțele alea de plastic în ochi. 

Nu se poate așa ceva! Primul ministru a jucat și el fotbal pe la Vâlcea, nu face nimic! Ministrul Sportului...du-te peste ei și faceți în fiecare orășel câte un teren sau două de iarbă, fraților”, a declarat Dumitru Dragomir, în cadrul emisiunii GSP Live. 

Detaliul remarcat de Dan Udrea la tribuna oficială, în momentul beznei de la Dinamo - Botoșani: „Cum să stai așa?!”
Dinamo - FC Botoșani 1-2
Detaliul remarcat de Dan Udrea la tribuna oficială, în momentul beznei de la Dinamo - Botoșani: „Cum să stai așa?!”

Între timp, Klaus Iohannis le recomandă românilor să joace golf: „Deloc exclusivist, aduce multe satisfacții”

Aflat într-o vizită la Pianu de Jos, în Alba, președintele Klaus Iohannis le-a recomandat românilor să descopere golful, un sport cu o popularitate redusă în țara noastră.

Sâmbătă, Klaus Iohannis a fost prezent în localitatea Pianu de Jos, acolo unde se află primul teren de golf amenajat în România după 1989. Președintele le-a făcut o recomandare românilor:

„Mă bucur să întâlnesc aici atâția oameni pasionați de golf, un sport care nu este deloc exclusivist și care oferă un foarte bun prilej de a petrece mai mult timp în natură, de a face mișcare, mai ales în acest context pandemic care face dificilă practicarea multor sporturi. Golful se poate practica la orice vârstă și încurajez pe cât mai mulți să descopere acest frumos sport care oferă multe satisfacții”, a declarat președintele Klaus Iohannis, potrivit Agerpres.

Citește și alte știri de actualitate:

FOTO Detaliul remarcat de Dan Udrea la tribuna oficială, în momentul beznei de la Dinamo - Botoșani: „Cum să stai așa?!”

EXCLUSIV Mesaj tranșant pentru familia Mititelu: „Dacă îl schimbă pe Mutu, nu sunt profesioniști!”

Playtech: BOMBĂ! Valeriu Gheorghiţă, anunţul care aduce o mare schimbare în România! Vestea uriașă din ultimele ore


Comentarii (2)
1198649370199221
Dumitru Florin  •  20 Septembrie 2021, 16:57

Ce atata grija de copiii si juniorii care vor sa faca sport? Ce atatea terenuri, sali de sport, bazine de inot sau patinoare?!? Nici macar un velodrom pentru ciclism nu avem in Romania, desi actualul ministru al domeniului este practicant activ al acestui frumos sport?!? Nu ajunge ca omul vremelnic instalat in primul fotoliu din "Vasile Conta" isi va vedea imaginea pe timbre???

polivro
polivro  •  20 Septembrie 2021, 13:53

"Un om cu greutate din fotbal"...cel puțin jenant pentru cei care se pretind ziariști și doar pentru faptul că au posibilitatea de a se exprima în media devin formatori de opinie și fac prozelitism, din nefericire pentru societatea și așa mizerabilă în care trăim... Aidoma și altor figuri și personaje din toate domeniile care au contribuit profund la mizeria în care trăim și acest individ slinos pe care istoria și voi ziariștii l-ați trimis la groapa de gunoi a societății, ni-l readuceți cu obstinație în atenție de parcă ar fi un "guru" de vorbele căruia ar trebui să ținem cont și să ne pese... Vai de voi, mizerabililor și de cei care vă consideră demni de ceea ce faceți! Vae victis!...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează