LIGA 1  ·  DINAMO

Dragomir: "Rednic unde s-a dus a făcut performanţă, îl văd la echipa naţională" ;)

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 februarie 2009 00:00

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este de părere că tehnicianul Mircea Rednic ar putea conduce echipa naţională a României, după ce lui Victor Piţurcă îi va expira contractul.

”Îl  văd pe Rednic următorul antrenor la echipa naţională. Am o impresie foarte bună despre Mircea Rednic, unde se duce are performanţe!”, a spus Dragomir, conform TVR. Atacantul Ionel Dănciulescu este de părere că ”Puriul” nu va lăsa Dinamo pentru echipa naţională: ”M-aş bucura dacă nea Mircea ar ajunge la naţionă, dar sînt sigur că nu va pleca, mai are contract cu Dinamo încă doi ani. Rednic îşi doreşte să cîştige campionatul cu Dinamo”

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este de părere că tehnicianul Mircea Rednic ar putea conduce echipa naţională a României, după ce lui Victor Piţurcă îi va expira contractul.

”Îl  văd pe Rednic următorul antrenor la echipa naţională. Am o impresie foarte bună despre Mircea Rednic, unde se duce are performanţe!”, a spus Dragomir, conform TVR. Atacantul Ionel Dănciulescu este de părere că ”Puriul” nu va lăsa Dinamo pentru echipa naţională: ”M-aş bucura dacă nea Mircea ar ajunge la naţionă, dar sînt sigur că nu va pleca, mai are contract cu Dinamo încă doi ani. Rednic îşi doreşte să cîştige campionatul cu Dinamo”Ce a făcut Nicolae Ceaușescu, în mare secret, de frica invaziei armatei URSS. Mulți români trec azi pe acel drum, dar nu știu ce se ascunde acolo
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:30 Fotbal, Liga 2
U Cluj - CSM Slatina
Digi 1, Telekom 1, Look Sport
20:30 Fotbal, Liga 1
Dinamo - Viitorul
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:45 Handbal M
Sporting - Dinamo
Digi 2, Telekom 2
21:45 Fotbal, Serie A
Torino - Sassuolo
Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, La Liga
Levante - Athletic Bilbao
Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet
Liga 1