FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Dumitru Dragomir se implică din nou în disputa FCSB - CSA Steaua: „Talpan e ca râia. Asta e Steaua, să fie foarte clar”

Articol de GSP - Publicat vineri, 07 februarie 2020 11:58

Dumitru Dragomir (73 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, comentează la fiecare apariție televizată conflictul dintre FCSB-ul lui Gigi Becali și CSA Steaua.

Dragomir n-a ratat nici azi ocazia de a-și exprima opinia cu privire la bătăliile juridice interminabile dintre Florin Talpan, juristul CSA Steaua, și Gigi Becali, finanțatorul FCSB. 

„Pentru mine, asta este Steaua. Știu cum Păunescu a luat corect echipa, la fel cum a luat-o și Becali. Asta este Steaua, să fie foarte clar. Am tot spus-o la televizor”, a spus Dragomir, la Pro X.

Dumitru Dragomir: „Talpan e ca râia, îmi place de el”

Ulterior, Dragomir i-a făcut o scurtă caracterizare lui Florin Talpan, omul care a câștigat în instanță numele și marca Steaua „Talpan e ca râia, îmi place de el. Așa trebuie să fie un jurist. L-aș lua avocat dacă așa avea nevoie”, a mai spus Dragomir, care și-a exprimat și marea sa dorință pentru viitorul apropiat: „Vreau să văd un meci Steaua - FCSB!”

VIDEO // Presiunile politice din perioada lui Dumitru Dragomir: „Dacă Steaua nu câștigă cu Dinamo, zbori din partid și din țară!”

Vezi și: 

Dumitru Dragomir îl sfătuiește pe Gigi Becali s-o destabilizeze pe Dinamo: „Cumpără-l până nu-l vede altcineva și vei lua titlul 3 ani la rând!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
mdf.
mdf.  •  07 Februarie 2020, 19:05

Peste 3 ani cand o sa promovam noi in liga1, fc fcsb sa o sa fie istorie

108022913946097
Traian Pavelescu  •  07 Februarie 2020, 18:10
Postat de catalynn pe 07 Februarie 2020, 15:35

Și io mi-as fi dorit un Steaua - FC fcsb însă n-a fost sa fie, dacă eram mai atenți in prelungirile meciului cu Chiajna poate dădeam de ei in Cupa, acum însă e prea târziu, FC fcsb nu mai are cum exista după ce sentinta TB din 5 Iulie va rămâne definitiva. Însă întrebarea e alta, și se pune de fiecare data când acest personaj apare in mass media: ce mai caută in libertate??? Despre Talpan numai de bine, respect etern pt ca ne-a scăpat de cioban!!!

Din nou scuterul Sancho Panza la datorie, apărând cu înflăcărare revoluționara ultimul bastion al stalinismului sportiv din UE: odioasa cazarma CSA. El este in slujba cavalerului rătăcitor, apărător neînfricat al ideologiei marxist-leniniste, al rolului armatei de brat armat sl partidului unic, care lupta cu capitalismul salbatic ( ciobanul Jiji) pentru apărarea avuției naționale . Si dai și lupta ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2284034321626730
Jack Delosbosques  •  07 Februarie 2020, 15:40
Postat de Traian Pavelescu pe 07 Februarie 2020, 15:30

Nicio legătura cu construcția absurda a unei arene moderne cu 31 mii locuri intr-o unitate militară înființata de sovietici in 1947! Caz unic in UE și probabil in lume! Dar asta e Romanica! Nu mai fabula! Am văzut numeroase meciuri de fotbal, baschet, handbal și hochei ale Stelei și insinte de 89 și după, cu siguranța decât jack din păduri care debordează de ignoranta, și orgoliu nejustificat! Nu e de mirare pt cineva care sprijină o UM sportiva in 2020 și in UE nu la Phenian!

Absurd e inca sa ti faci necesitatile in lanul de porumb sau vie in mileniul 3. MI ar placea sa ne vedem pe la vre un meci al stelei in ghencea daca tot te consideri atat de inteligent si interesant. (Daca nu ti ia prea mult timp sa ajungi, putem sa ne vedem si la o bere ca se vede urat sa stai in spatele monitorului in timp ce te plictisesti la munca la primaria din sat.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează