FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Dumitru Dumitriu a vorbit pentru prima oară în public după venirea la Steaua şi îi ia de guler pe contestatarii lui Rădoi: "Ce aveţi cu acest om?"

Țiți Dumitriu a sărit în apărarea colegului său de bancă, Rădoi
Țiți Dumitriu a sărit în apărarea colegului său de bancă, Rădoi

Articol de - Publicat duminica, 08 noiembrie 2015 00:00

Antrenorul de 70 de ani îi urechează inclusiv pe cei din FRF, "care au trimis pe ascuns să-l filmeze pe Mirel la antrenament" şi face o propunere: "Dacă vreţi să-şi rupă gîtul, atunci lăsaţi-l şi să fie antrenor, să dea şi indicaţii, să-şi facă şi treaba".

Amenda încasată de Steaua din cauza faptului că după meciul cu CFR Cluj n-a vorbit antrenorul principal, ci secundul, lucru penalizat de regulament, l-a determinat pe Dumitru Dumitriu să apară pentru prima dată în faţa ziariştilor ca să vorbească despre Steaua. Discursul său a fost tăios, mai ales atunci cînd subiectul a fost Mirel Rădoi.

"De ce să plece Mirel? Cu ce îmi garantează cineva că oricare alt antrenor ar fi făcut mai mult? Faceţi o comparaţie, lotul de acum cu cel de anul trecut! Cei de atunci erau mai valoroşi, ştiinţa şi expunerea lor în teren era mai valoroasă, uitaţi-vă ce echipe deosebite i-au luat. Nu înseamnă că cei de acum nu sînt de acelaşi nivel, dar nu au cum să se exprime la cote înalte atît de rapid. De-asta spun că Rădoi ar face o mare eroare dacă ar pleca", a spus Dumitriu.

Ţiţi, un antrenor care a cîştigat de 4 ori campionatul cu Steaua, i-a luat apoi la ţintă pe cei care i-au interzis lui Rădoi să fie antrenor.

"N-a fost primit la şcoala de la noi, au trimis oameni care să filmeze pe ascuns antrenamentele... El a trecut peste toate aceste lucruri, asta dovedeşte că îşi doreşte enorm să facă munca asta. Nu are nevoie de nimic, e independent financiar. Nu e antrenor pentru prime, nici nu are salariu. De fapt, îl are p-ăla minim pe economie ca să poată să fie angajat. Şi atunci, vin şi întreb: ce aveţi cu acest om? Pe cine a deranjat? Dacă tot vreţi să-şi rupă gîtul, atunci daţi-i voie şi să fie antrenor, să dea şi indicaţii, să-şi facă şi treaba", a adăugat tehnicianul campioanei.

"Şi arbitrajul are o vină"

Dumitriu s-a referit şi la faptul că Steaua a acuzat din plin şi prestaţiile brigăzilor de arbitri pe parcursul acestui sezon. "Chiar dumneavoastră, presa, aţi făcut analize pe acest subiect şi aţi arătat că s-au făcut 15 greşeli majore împotriva noastră. Asta ce înseamnă? Păi, pun la socoteală numai 6 puncte şi haideţi să vedem unde am fi fost în clasament. Nu mai zic de problema care s-a întîmplat în meciul cu Astra, cînd ei s-au detaşat, noi băgăm mingea de 3 ori în poartă şi ni se anulează aiurea golurile, ei dau două goluri şi cîştigă meciul", a spus Ţiţi.

"Mirel e un tip care pe mine m-a convins că are vocaţie de antrenor. Păi, el a fost antrenor toată viaţa lui la Steaua. Tot timpul a fost prelungirea din teren a antrenorilor de pe bancă. Ştiţi cum motiva echipa la pauză, cum vorbea cu jucătorii? Plus de asta, are 60 de selecţii la naţională, a lucrat cu superantrenori"
Dumitru Dumitriu, antrenor Steaua

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
485809194904413
Costel Tudor  •  08 Noiembrie 2015, 13:38

S-a trezit si *** de serviciu !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adi2008
adi2008  •  08 Noiembrie 2015, 13:11

Nenea Tzitzi doar gâdilă în mod plăcut urechile stăpânului. A uitat să ne spună că echipa nu joacă nimic. Nemaivorbind că nu mai au nici condiţie fizică. Orice echipă care presează în ultimele 20 de minute îi poate învinge fără probleme.

geogeo
geogeo  •  08 Noiembrie 2015, 12:54

Nea Titi, nu cu Radoi avem probleme. Avem probleme cu faptul ca nu putem sa batem Petrolul(ultima din clasament), ca ne bate Timisoara(vai de mama ei echipa), ca ne bate CFR-ul pe care Voluntarii aproape ca i-au surclasat, ca ne ia la misto *** etc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează