LIGA 1  ·  DINAMO

Dumitru „Țețe” Moraru, vizibil deranjat de jignirile lui Cornel Dinu: „Îmi este rușine de cei din familia mea pentru vorbele spuse de acest om”

Dumitru „Țețe” Moraru / FOTO: Libertatea
Dumitru „Țețe” Moraru / FOTO: Libertatea

Vineri, 22 Mai, 19:49

Dumitru „Țețe” Moraru (64 de ani) se simte profund jignit de videoclipul în care Cornel Dinu (71 de ani) îi adresează cuvinte de nereprodus. 

  • CONTEXT: Într-un clip aparent recent, după ce vorbește despre investitoriii pe care Ioan Andone i-a adus pentru a cumpăra clubul Dinamo, Cornel Dinu apare alături de legenda stelistă Miodrag Belodedici și de mai mulți prieteni;
  •  Întărâtat de comentariul unei persoane prezente la masă, Dinu a lansat o tiradă de injurii total deplasate, greu de reprodus, țintele fiind Ioan Andone, Gheorghe Mulțescu și „Țețe” Moraru, trei foști jucători importanți de-ai „câinilor”.

Dumitru Moraru, portar cu 3 titluri de campion alături de Dinamo, spune că familia lui a fost vizibil afectată la auzul derapajului lui Cornel Dinu.

„Țețe” Moraru: „Îi doresc sănătate lui Cornel Dinu”

„În acest moment, Cornel Dinu are nevoie de sănătate mai mult ca orice pe lumea asta. Să ajungi să înjuri în halul ăsta... chiar că îmi este jenă să mai și comentez ceva. Vă dați seama cu cine a putut să stea la masă, de-a fost și filmat? Dacă eu eram alcoolic, așa cum spune el, oare cum ajungeam căpitanul lui Dinamo? Oare cum ajungeam antrenor la națională și angajat la FRF? Oare cum îmi întemeiam o familie frumoasă și sănătoasă? 

Îmi este rușine de cei din familia mea pentru vorbele spuse de acest om. Au citit copilul și soția mea. M-a lăsat efectiv fără cuvinte filmarea pe care am văzut-o. Cu asta vreau să închei: îi doresc sănătate lui Cornel Dinu, pentru că are nevoie de asta mai mult decât de orice pe lumea asta. Oare cum apărăm așa, alcoolic, cum mă face Dinu, poarta echipei naționale în atatea bătălii?”, a declarat Dumitru „Țețe” Moraru pentru Prosport.

VIDEO / Imagini șocante cu Cornel Dinu: „Îmi bag p… în Mulțescu și în Andone! Fotbaliștii p… ați fost!”

Citește și alte știri despre Cornel Dinu:Două zile cu cifre-record de noi infectări pe plan mondial. Noul epicentru al pandemiei de COVID-19

Libertatea

Comentarii (8)

portardelegenda  •  23 Mai 2020, 08:40

stimate domn Tete din pacate tinerii cu care ati lucrat confirma ce spune betivul de Dinu .Asa ca ,mucles.

Robert Dobrin  •  23 Mai 2020, 04:10

Rusine cornel dinu nu ai nici o scuza ca bei ca porcul nenorocitule tu te compari cu Moraru sau Multescu .Rusine!

creeperno  •  22 Mai 2020, 22:54

Pe ce lume traiesti dinule

Vezi toate comentariile (8 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:30 Fotbal, Bundesliga

Koln - Leipzig

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
Program TV complet

Liga 1