FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1 // Dan Alexa a găsit punctul slab al celor de la FCSB: „Acolo suferă mult”

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 02 februarie 2019 16:31

FCSB și Dunărea Călărași au terminat la egalitate, scor 1-1, în partida de debut a lui Mihai Teja pe banca vicecampioanei. Dan Alexa a găsit punctul slab al formației lui Mihai Teja. 

Vezi AICI clasamentul LIVE al Ligii 1 și programul etapei

„E un punct important pentru noi, aveam nevoie de moral pentru meciurile următoare. Am mai folosit sistemul cu 3 fundași centrali în meciul cu Viitorul de acasă. Ne-a ieșit. 

Știam că Man și Coman intră mult în interior, caută spații. Găseau soluții chiar dacă eram închiși. Urmează un meci cu Chiajna, mai imporant decât acesta. Este o rivală la evitarea retrogradării.

FCSB suferă mult la nivelul fundașilor centrali. Controlează jocul, caută să domine. Are și jucători pentru a face asta. Ne ne-a surprins. Am suferit foarte mult în debutul reprizei secunde, când FCSB ne-a dominat clar.

Am făcut egal contra unei echipe cu buget de cel puțin 4 ori mai mare. Suntem o echipă nouă în elita fotbalului”, a declarat Alexa la TV Telekom Sport.

„Am trăit meciul intens. Îmi pare rău pentru ieșirea din final, i-am spus-o și lui Hațegan. Am avut penalty clar la Dobrosavlevici. A fost o lovitură violentă. Pe lângă faptul că am avut penalty, am pierdut și un jucător important. Nu am nicio scuză. Îmi cer scuze public. Nu e normal să am ieșirea astea” Dan Alexa

„Nu mă pot dezice de trecutul meu dinamovist. Iubesc enorm și Giuleștiul, mă întorc mereu cu drag acolo. Dacă mă înjură, înseamnă că sunt o persoană importantă”Dan Alexa

Vezi și: 

Gigi Becali și-a DISTRUS TOATĂ echipa: „Vând tot! Cum să iau titlul cu ăla adus din Italia, cu căpitanul de Planici? Gata!” + Încă 3 fotbaliști făcuți PRAF

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
para.para
para.para  •  02 Februarie 2019, 22:44

Echipa lui n-a reusit sa castige azi, a fost si eliminat, dar grija lui Alexa sunt fundasii lui fcsb.

100002473541087
Danut Ognean  •  02 Februarie 2019, 17:33

felicitari alexa ai bagat fcsbeii in doliu

zagna
zagna  •  02 Februarie 2019, 17:23

Cine sa te asculte, uita-te si tu in oglinda, cum sa iesi asa in public ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează