FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1

DUNĂREA CĂLĂRAȘI - FCSB 1-1 // NOTE GSP S-au făcut de râs! Adrian Stoian și alte 4 vedete au jucat jenant la Călărași: a „plouat” cu note de 3 și 4 în echipa FCSB-ului + cât a primit Mihai Teja

Dunărea Călărași - FCSB // FOTO: Raed Krishan
Dunărea Călărași - FCSB // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 08:30

DUNĂREA - FCSB 1-1 // FCSB nu a reușit startul pe care îl spera la debutul pe bancă al lui Mihai Teja, roș-albaștrii remizând sâmbătă în deplasare cu Dunărea Călărași, 1-1, într-un meci din etapa a 22-a din Liga 1. 

FCSB a jucat modest în duelul de la Călărași, disputat sâmbătă de la ora 14:00, o oră inedită pentru Liga 1. Jucătorii lui Teja au dezamăgit în toate compartimentele și au stârnit la final furia patronului Gigi Becali.

Cristi Bălgrădean și căpitanul Bogdan Planic au fost cei mai slabi jucători de pe teren. Goalkeeperul a greșit lamentabil la golul lui Mediop, în timp ce sârbul a dat multă nesiguranță în apărare. Ambii au primit nota 3. 

O partidă nereușită au avut și Junior Morais, Florin Tănase, Raul Rusescu și Harlem Gnohere, toți primid nota 4 pentru prestația de ieri!

Achizițiile de titlu ale lui Becali, Adrian Stoian și Florentin Matei, au făcut la rândul lor un meci deosebit de slab. Stoian, criticat de finanțator după meci, a primit nota 4, în timp ce Matei, trimis pe teren în repriza secundă, a primit nota 5. 

Aflat la debutul pe banca FCSB-ului, Mihai Teja nu a a adus plusul pe care spera să îl vadă suflarea roș-albastră. Neinspirat la schimbări și inert în unele momente, tehnicianul a primit nota 5 din partea Gazetei.

Dan Alexa l-a surclasat pe Teja

Cele mai mari note au venit, inevitabil, din tabăra celor de la Dunărea Călărași. Mediop, marcatorul golului, a luat nota 8, la fel ca mijlocașul Ammari. 

Dacă Mihai Teja a obținut cu greu o notă de trecere, Dan Alexa, antrenorul călărășenilor, a primit nota 7. 

Vezi și:Băgați în sedință de fani! Detalii de la finalul meciului rușinos făcut de FCSB! Reacția lui Teja, uluitoare!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
zagna
zagna  •  03 Februarie 2019, 18:18

coman, nedelcu nota 6 ? Sunt verrii tai ?

florar
florar  •  03 Februarie 2019, 13:29

Auziii!!!!!Nedelcu 6!!!!!Ziaristi ....specialisti la ...Nedelcu in viata lui nu a facut umn meci mare...La Calarasi Benzar a jucat bine...Si uite cum da ei notele...

zizu
zizu  •  03 Februarie 2019, 11:45

Specialiștii lui pește prăjit,de la gsp! Vă pricepeti voi la fenomen ca daea la agricultură! Acu câteva ore scriati că fcsb a facut cele mai bune achiziții,acum îl crticați

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close