FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

După ce au denunţat că sînt trataţi "ca nişte sclavi", rapidiştii au două variante pentru a se salva: una este falimentul clubului

Articol de GSP - Publicat luni, 08 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 08 aprilie 2013 18:52

Jucătorii rapidişti au protestat la meciul cu Gloria Bistriţa pentru neplata restanţelor şi demersurile lor nu se vor opri aici.

Dumitru Costin, preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Amatori şi Non-amatori (AFAN), spune că ceea ce se întîmplă la Rapid poate duce la schimbarea legii insolvenţei.

“Cei de la Rapid erau îndreptăţiţi să nu joace cu Gloria. Liga ar fi putut să plătească penalizări mari dacă nu se juca. Avem o întîlnire cu domnul Sandu, în paralel avem o discuţie serioasă cu cei care conduc Rapidul, să schimbe regulile şi să revină la plata lunară a sportivilor.

Din păcate, nu putem face nimic cu sumele restante înainte de intrarea în insolvenţă. Legea insolvenţei a fost făcută de hoţi şi pentru hoţi. Dacă se vor încăpăţîna, probabil că se vor lua şi alte decizii.

Lucrăm pe două planuri: unul ar fi să contestăm deciziile administratorului şi scriem faliment pe Rapid. Altul este să lucrăm la o lege, în care, în momentul în care intri în insolvenţă, să pierzi drepturile asupra jucătorilor. Lucrăm la acest proiect şi vrem să îl trimitem pe masa primului-ministru“, a spus Costin la Sport Total fm.

La meciul cu Bistriţa, cîştigat cu 1-0 de giuleşteni, jucătorii au afişat un banner pe care scria "Insolvenţă = sclavie"

VIDEO Victoria, formă de protest » Giuleştenii s-au impus la Bistriţa, 1-0, după ce au întîrziat meciul cu zece minute

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (22)
tigruzzu
tigruzzu  •  09 Aprilie 2013, 01:26
Postat de tigruzzu pe 09 Aprilie 2013, 01:26

Nu vorbi prostii dacă nu cunoști. Organizația de tineret a partidului comunist din urss se numea ”uniunea comunistă a tineretului” (adică, ”kom(munisticeskii) so(iuz) mol(odioji)” = kom-so-mol”; ”коммунистический союз молодёжи”=”комсомол”). Dinamo e Dinamo, un nume urît și... atât!

Povestea asta e o aberația cam ca aia cu ”Rapid a club comunist căci a apărut, ca și Lokomotiv Moscova, în 1923. Și, de fapt, Lokomotiv a fost înființat în 1936.

tigruzzu
tigruzzu  •  09 Aprilie 2013, 01:26
Postat de radu.de.la.faru pe 08 Aprilie 2013, 20:02

...repede o sa-i ajute UEFA cum ia ajutat pe POLI TIM si U. CRAIOVA, mai bine ar desfinta echipele COMUNISTE ...STEAUA ( echipa armatei din acea perioada pana in '89 ) si DINAMO ( militia ) ...de fapt DINAMO sunt initialele PARTIDULUI COMUNIST TINERET din U.R.S.S. ( RUSIA de azi ) ..DI. NA. MO.

Nu vorbi prostii dacă nu cunoști. Organizația de tineret a partidului comunist din urss se numea ”uniunea comunistă a tineretului” (adică, ”kom(munisticeskii) so(iuz) mol(odioji)” = kom-so-mol”; ”коммунистический союз молодёжи”=”комсомол”). Dinamo e Dinamo, un nume urît și... atât!

ghandalf
ghandalf  •  08 Aprilie 2013, 23:15

Toți proștii se ceartă uitând un lucru elementar : toate cluburile din România pot ajunge în situația Rapidului atâta vreme cât este permis ca un ”investitor” să nu investească ci doar să-și ”împrumute” firma al cărei proprietar este . Adică dacă eu am o firmă iar voi sunteți angajații mei și producem șuruburi (sic), costurile cu materia primă, energia, etc le achit împrumutând firma, apoi dacă șuruburile nu se vând că nu le vrea nimeni eu bag firma în insolvență, nu vă plătesc salariile, vă țin sclavi pe moșie și firma mea îmi datorează mie suma împrumutată !!! Mai gândiți-vă, dacă nu cumva mâine nu urmați voi ! Puteți împiedica asta având atitudinea corectă !

Vezi toate comentariile (22)
Comentează