FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI

Dupa ce s-a fript cu Mutu, Chelsea sufla si-n Bogdan Stancu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 31 octombrie 2007 00:00

Ziarul / Vedeta Unirii Urziceni si a nationalei de tineret a Romaniei este monitorizat atent de mai multe cluburi din Anglia, printre care si Chelsea, fostul club al actualului sau antrenor, Dan Petrescu. Doi scouteri englezi se afla de aproximativ trei saptamani in Romania, timp in care au cules inclusiv date legate de viata personala a fotbalistului.

Au intrebat ce mananca, cu cine umbla, s-au interesat cum mergea la scoala, cum isi petrece timpul liber. Vroiau sa stie tot despre el”, povesteste un apropiat al atacantului pitestean. Cei doi scouteri l-au urmarit pe Stancu in mai multe partide ale Unirii dar si in egalul, 0-0, obtinut de nationala mica in fata Frantei, in preliminariile pentru europeanul din 2009, atunci cand au fost insotiti de presedintele Urziceniului, Mihai Stoica.

Motivul acestui interes special se datoreaza si faptului ca englezii, avizati de „cazul Mutu”, vor ca jucatorul pe care il cumparar sa fie pe langa un fotbalist deosebit si un profesionist desavarsit.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează