FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

După Juan Albin, încă un titular pleacă de la Petrolul

Articol de GSP - Publicat marti, 20 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 20 ianuarie 2015 16:12

Criza financiară se resimte serios la Petrolul, care s-ar putea despărţi de mai mulţi jucători în această iarnă. Juan Albin nu s-a mai întors la club semnînd cu mexicanii de la Veracruz, în timp ce Njongo Priso şi-a reziliat astăzi contractul.
Transferat de Petrolul în iunie 2013, după ce ultima dată evoluase la ŢSKA Sofia, fotbalistul camerunez în vîrstă de 26 de ani nu va mai continua la Ploieşti. Priso mai avea contract cu "lupii" pînă în vara acestui an, dar a ajuns la un acord cu oficialii clubului pentru rezilierea înţelegerii, anunţă site-ul oficial al Petrolului.

Petrolul s-ar mai putea despărţi în această perioadă şi de alţi jucători care nu mai vor să continue neplătiţi la Ploieşti. Printre ei se numără Toto Tamuz, Filipe Teixeira şi Sony Alcenat, toţi aflaţi în vizorul Stelei.

4 goluri în 28 de partide a marcat Priso pentru Petrolul în Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
marco77
marco77  •  20 Ianuarie 2015, 18:44

Doamne ajuta!!! Cea mai buna veste pe care a primit-o petrolistii.Bine ca am scapt de babuinul asta.Cea mai petrda care a fost la petrolul.Sper sa aduca jucatori romani

Vezi toate comentariile (1)
Comentează