FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

După scandalul conjugal, Jorge Costa e sprijinit de toţi şefii lui CFR » Susţinut de club

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 26 octombrie 2011 13:57

Tehnicianul vişiniilor a condus ieri antrenamentul echipei, dar a refuzat să vorbească despre bătaia de duminică dimineaţa


Jorge Costa nu a rămas singur la Cluj după ce soţia sa a plecat de urgenţă în Portugalia, împreună cu cei doi copii ai săi. Şefii lui CFR Cluj nu s-au ferit să-l sprijine public pe antrenor, care şi-a bătut consoarta în noaptea de după meciul cu Ceahlăul. Maria Costa a ajuns la Secţia 3 de Poliţie, unde a cerut ajutorul pentru a scăpa de mînia furibundă a soţului său. "E un incident privat, care nu are legătură cu latura sportivă. Am primit asigurări că munca sa la echipă nu va fi afectată, deci nu avem de ce să ne facem griji. El are susţinerea şi sprijinul nostru, al meu chiar şi în particular. Avem un meci important luni, cu FC Braşov, pe care vrem să-l cîştigăm şi sînt convins că şi antrenorul nostru gîndeşte la fel", a spus ieri preşedintele Iuliu Mureşan.

Şi patronul Arpad Paszkany l-a asigurat pe Costa de susţinerea sa, într-o intervenţie la postul local NCN. "Cine e perfect pe lumea asta? A avut o ceartă cu soţia, apoi au hotărît de comun acord ca dînsa să plece. Poate e mai bine aşa, se poate concentra sută la sută pe problemele echipei. Jorge Costa are toată susţinerea noastră. El e un profesionist adevărat, ce are o sarcină dificilă la CFR. Nu e cazul să luăm măsuri împotriva tehnicianului. E viaţa lui privată, nu cred că e cazul să ne amestecăm", a afirmat patronul echipei.

A vorbit doar cu preparatorul
Ieri, la antrenament, Costa nu a vorbit decît cu preparatorul fizic. A privit antrenamentul de pe margine, fără să se implice, vizibil marcat că scandalul conjugal a fost făcut public. Extrem de abătut, Costa a ieşit cu capul plecat de la vestiar, dar a tresărit cînd a fost întrebat de incident. "Nu vorbesc decît la conferinţele de presă", a explicat lusitanul. S-a urcat în autocar şi apoi a tras perdeaua pentru a nu fi filmat sau fotografiat.


"Eu ştiu ce s-a întîmplat cu exactitate şi nu are nici o vină Jorge, s-a exagerat foarte mult. N-are nici o vină în această problemă"
Arpad Paszkany, patron CFR

Soţia nu a depus plîngere
Tehnicianul lui CFR nu va fi urmărit penal de către autorităţile române. Maria Costa a plecat luni la amiază de urgenţă în Portugalia şi nu a mai depus plîngere împotriva antrenorului. Potrivit purtătoarei de cuvînt a IJP Cluj, Alma Brehariu-Bruja, pe numele lui Jorge Costa nu există nici o plîngere înregistrată la Secţia 3 de Poliţie Cluj.

A fost provocat?
Imediat după apariţia scandalului, mai mulţi apropiaţi ai lui Costa au sărit în apărarea sa, explicînd că antrenorul a fost provocat de soţia sa. "Mulţi nu o cunosc pe consoarta sa, dar e o fire extrem de dificilă. A făcut nazuri şi scandal încă de la sosirea în România. Era o fire extrem de geloasă, care a avut cîteva ieşiri necontrolate în public. Cine îl ştie cu adevărat pe Jorge cunoaşte că el un tip de caracter, un adevărat lider. De fapt, în Portugalia, nu a existat şi nici nu cred că va exista un cuvînt urît la adresa sa. Asta spune multe despre omul Jorge Costa", sună varianta apropiaţilor săi.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
lika
lika  •  27 Octombrie 2011, 09:26

asa e cand omu are prea mult bun simt...femeia stie asta si profita si face doar figuri si impresii...de aia trebuie articulata cateodata...asa-s femeile....

krucifix
krucifix  •  26 Octombrie 2011, 21:25
Postat de leviszilagyi pe 26 Octombrie 2011, 20:56

Suntem alaturi de tine Jorge!! Capul sus!! Nu le da satisfactie miticilor scandalagii!!! Succes in continuare si forza CFR!!!!

Nu vrei sa facem si un banner de felicitare pt. Costa la urmatorul meci ca a baut cot la cot cu jucatorii pana la 4 dimineata ? Mai nou asa se face sport de performanta ? Eu dupa prestatia jucatorilor din meciul cu Ceahlaul direct in cantonament i-as fi bagat !

leviszilagyi
leviszilagyi  •  26 Octombrie 2011, 20:56

Suntem alaturi de tine Jorge!! Capul sus!! Nu le da satisfactie miticilor scandalagii!!! Succes in continuare si forza CFR!!!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează