FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dusan Uhrin Jr., după victoria lui Dinamo cu Zimbru Chișinău: „Practic, am repetat greșelile din campionat”

Dusan Uhrin Jr., după victoria lui Dinamo cu Zimbru: „Practic, am repetat greșelile din campionat”
Dusan Uhrin Jr., după victoria lui Dinamo cu Zimbru: „Practic, am repetat greșelile din campionat”

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2022 17:07 / Actualizat sambata, 26 martie 2022 17:10

Dinamo a câștigat meciul amical cu moldovenii de la Zimbru Chișinău, scor 2-0, deși a jucat mai mult de o repriză cu un om în minus, după eliminarea lui Eșanu din minutul 40.

Antrenorul „câinilor”, Dusan Uhrin Jr., a oferit mai multe declarații la sfârșitul partidei. Tehnicianul ceh a spus că prima repriză l-a mulțumit, dar a taxat greșeala lui Eșanu.

Ziua pe care Giuleștiul nu o va uita niciodată » Rapid câștigă și meciul seniorilor, iar stadionul e gata pentru Liga 1!
INAUGURARE STADION RAPID
Ziua pe care Giuleștiul nu o va uita niciodată » Rapid câștigă și meciul seniorilor, iar stadionul e gata pentru Liga 1!

Dusan Uhrin: „Practic, am repetat greșelile din campionat”

„A fost o victorie bună, dar m-am concentrat asupra jocului. Prima repriză a fost bună, am jucat compact, ne-am creat multe ocazii, chiar dacă am înscris o singură dată. A venit acea greșeală a lui Eșanu. Practic, am repetat greșelile din campionat.

Repriza a doua n-a fost fotbal pentru mine, pentru că am jucat în inferioritate numerică și am făcut multe schimbări. Nu cred că a fost un meci agresiv, chiar dacă au fost multe faulturi. Nu știu care e situația lui Torje, are o mică accidentare.

Trebuie să pregătim meci cu meci, nu ne gândim acum la baraj. Echipa trebuie să arate bine înainte de baraj. Nu vreau să vorbesc despre situația lui Dario Bonetti”, a spus Dusan Uhrin, potrivit digisport.

Citește și:

Tragedie la Dinamo! » Andrei Drăghici, jucător al echipei de polo, a decedat astăzi, în timpul derby-ului cu Rapid. Avea doar 23 de ani

Directorul CNI a anunțat când va începe construirea noului stadion al lui Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
creeperno115
creeperno115  •  26 Martie 2022, 22:38

Toata liga 1 se pregateste

valentindragobete
valentindragobete  •  26 Martie 2022, 18:25

Se pregatesc de șampion lig și inventează fotbalul in 10

Vezi toate comentariile (2)
Comentează