FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN

Dusan Uhrin revine în Liga 1! S-a înțeles cu Gaz Metan Mediaș

Dusan Uhrin a bătut palma cu Gaz Metan
Dusan Uhrin a bătut palma cu Gaz Metan

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2020 16:29

Dusan Uhrin (52 de ani), fostul antrenor al lui Dinamo, este foarte aproape de a ajunge la o înțelegere cu Gaz Metan Mediaș.

Gazeta Sporturilor a anunțat că Edi Iordănescu (41 de ani) și-ar dori să plece de la Gaz Metan, echipă pe care a calificat-o în premieră în play-off-ul Ligii 1. Astfel, medieșenii s-au orientat rapid și au ajuns la varianta Uhrin. Cehul și-a dat acordul, iar contractul ar urma să fie semnat în perioada următoare.

Dusan Uhrin revine în Liga 1, la Gaz Metan

Conform Eurosport, Dusan Uhrin va fi instalat ca principal la Gaz chiar în momentul reluării campionatului, întrucât contractul actual al lui Iordănescu expiră la sfârșitul lunii iunie.

„Nu ştiu dacă în momentul de faţă, cu tot ce s-a întâmplat la Mediaş, se mai poate vorbi de alte standarde şi pretenţii pentru sezonul următor. Şi şansele mele, oricât sunt de atașat de oraș, de comunitate, de oamenii de acolo, de jucători... Există o probabilitate destul de mare ca să nu existe o continuitate când se termină contractul”

Edi Iordănescu, pe 30 aprilie, la TV Telekom Sport

Au trecut aproape două luni de la despărțirea lui Dusan Uhrin de Dinamo. Cehul a plecat cătrănit de la „câini", dar în liniște, fără să facă valuri, după eșecul de la Poli Iași (0-1). Într-un interviu acordat pentru GSP.RO pe 9 aprilie, antrenorul afirma că și-ar dori să revină în România: „Poate o să revin în România! Te-am surprins? Uite, ți-o spun cu zâmbetul pe buze, s-ar putea să revin. Chiar mi-ar plăcea. Am mulți cunoscuți în România și-am lăsat prieteni în urmă. Trebuie să lucrez undeva, nu? Munca e virusul meu, sunt infectat cu fotbal!”.

47 de victoriia strâns Uhrin ca antrenor în Liga 1 în 95 de meciuri pentru Poli Timișoara, CFR Cluj și Dinamo. Plus 24 de remize și 24 de înfrângeri

12 victoriia obținut Uhrin la Dinamo în toate competițiile, în 26 de meciuri: plus 4 remize și 10 eșecuri

Citește mai multe știri din Liga 1:

Olimpiu Moruțan s-a operat: „Îi bloca foarte mult respirația”

Dan Petrescu și întreg staff-ul său au renunțat la salariul pe luna aprilie

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  14 Mai 2020, 15:18

Gesepe, minciuni , ca Pustai se pare ca semneaza cu noi.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează